Pirita esimene öökino kutsub Teletorni vaatama ülimenukat kodumaist komöödiat

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Melanie Lemahieu/Shutterstock

Sel reedel, 28. juulil kell 22.00 kutsub Pirita Linnaosa Valitsus kõiki filmisõpru Pirita esimesse väliöökinno kodumaist komöödiat «Suvitajad» vaatama. Kino toimub Tallinna teletorni õuealal ning sissepääs avatakse juba alates kella 21st.

Öökinos näidatakse linnaosa sotsiaalmeedias rahvahääletuse võitnud filmi «Suvitajad», mis põhineb Juhan Smuuli samanimelisel jutustusel. Armastatud klassika tähistab kirjaniku sajandat sünniaastapäeva ja on südamlik austusavaldus kunagisele kultuskomöödiale «Siin me oleme». Filmi tegevus toimub imelisel Muhu saarel, kus põimuvad kirg, nakatav naer ning vastandlike inimtüüpide lustlik kooselu. Filmi stsenaariumi autoriks on Martin Algus ja režissöör on Ergo Kuld.

Foto: Pirita Linnaosa Valitsus

«Pirita esimene öökino on linnaosa valitsuse ja teletorni koostöö edukas vili,» rõõmustab Pirita linnaosa vanem Kaido Saarniit. «Ootan põnevusega võimalust nautida välikino, mille tegevus viib vaataja imelise Muhumaa looduse keskele. Kindlasti on see õhtu täis nostalgilisi hetki meie kodukoha kogukonnaga.»

Öökino toimub teletorni õuealal ka siis, kui vihma tibutab, kuid suurema vihma või tormi korral lükkub filmivaatamine edasi. Soovi korral võta kaasa vihmakeep, pleed ja istumispadi, et end mõnusalt sisse seada ning nautida suveõhtut täis meelelahutust. Öökino on kõigile tasuta!

Enne filmiseanssi, alates kell 19.00, on pääs teletorni 10 eurot maksva õhtupiletiga, millega kaasneb tasuta tervitusjook restorani etteantud menüüst. Soovijatel on võimalus osaleda giidituuril, mis algab kell 21.00 ning teha servakõndi ajavahemikul kell 19.00-22.00, mil tavapäraselt seda ei tehta.

Servakõnnil osalemiseks palume eelregistreeruda e-postil: teletorn@teletorn.ee. Osalemistasu on 39 eur/inimene, 117 eur/4 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles