HOIDKE NEIST EEMALE Kaks naist said ohtlike reisipiltide tegemise eest trahvi (1)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Austraalias määrati kahele naisele ligi 1400 euro suurune rahatrahv äärmiselt ohtlike selfide tegemise eest.

K’gari saarel, mis asub Queenslandi piirkonnas, nähti kahte naist, kes tegid pilte ohtlike dingodega, kes on Austraalias levinud metsikud koerad. Loomad on saarel üsna hästi kohanenud elanikud, kes suudavad seal iseseisvalt ellu jääda ning mõned julgemad dingod ei karda ka inimesi. Tavaliselt on see tingitud sellest, et inimesed on metsikuid koeri toitnud või neile lähenenud, kirjutab Express

Ühel sotsiaalmeediasse postitatud ohtlikul fotol oli näha naist magava dingo kõrval murul lamamas. Queenslandi pargi ja metsloomade kaitsmisega tegeleva ameti juht Mike Devey ütles, et mõlemad naised, kes dingodega pilti tegid, panid ennast väga ohtlikkusse olukorda ning neid on selle eest ka trahvitud.

Dingo.
Dingo. Foto: Shutterstock

Üks trahvi saanud naistest otsustas mõtlematult läheneda kolmele magavale dingokutsikale. Olukord oleks võinud lõppeda raskete vigastustega, kuid naisel vedas, sest kutsikate ema polnud tol hetkel oma poegade juures.

Devey lisas, et üks fotol olevatest loomadest üritas näidata dominantsi, mis tähendab, et hullemal juhul oleks ta võinud naist hammustada. Ta sõnas, et dingod on metsloomad ja neid tuleb sellisena kohelda. Mees tunnistas, et naistel on vedanud, et olukorrad ei eskaleerunud.

Dingod on olnud seotud mitmete hiljutiste juhtumitega. 23-aastane Brisbane'i naine sai tõsiseid vigastusi pärast seda, kui üks dingo hammustas teda rohkem kui 30 korda.

Eelmisel kuul filmiti dingot, kes hammustas päevitavat naist, kes päevitas ühes Austraalia rannasl. Aprillis ründas last Fraseri saarel dingo, kes hoidis tüdrukut mõne sekundi vee all.

Turistidel soovitatakse dingodest eemale hoida ja toonitatakse, et neid ei tohiks kunagi toita, kuna see võib julgustada neid inimestele lähenema.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles