JÄLLE PETTUMUS? Just see nipp aitab valida ideaalse Airbnb

Joonas-Hendrik Mägi
, suvereporter
Copy
Foto: Shutterstock

Airbnb majutuses ööbimine on muutunud üha populaarsemaks, sest hotellid on üldjuhul kallimad ja ei paku seejuures nii vahetut kogemust, ent Airbnb mure on võimalik pettumus mugavuses ja välimuses, kuna broneeritakse läbi interneti. Leidub aga üks tõhus viis, kuidas järjekordset tujulangust vältida. 

Ei tasu isegi klikata pakkumisele, millel puudub tagasiside. Kui sulle meeldib riskida, siis loomulikult ei keela keegi sellist öömaja valida, kuid kui soovid turvalist ja hubast paigakest, loe eelmiste külaliste mõtteid. 

«Ma saan aru, et igaüks peab kuskilt alustama, aga mulle isiklikult ei meeldi olla esimene, kes majutust proovib. Ma ei oska öelda kindlat numbrit, kui palju arvustusi ühel kohal peaks olema, enne kui ma olen nõus seda kaaluma, kuid üldiselt on vähemalt viis hea näitaja. (Mida rohkem arvustusi, seda parem!) Teine oluline asi, mida vaadata, on see, kui värsked arvustused on. Mulle meeldib näha viimaseid ülevaateid viimase kuue kuu kuni aasta jooksul, et olla kvaliteedis ja külastatavuse sageduses kindel,» kommenteerib oma blogis turist Sara 

Lisaks tuleks kontrollida veel linnaosa või piirkonda, kus sa peatuda soovid. Suurtes linnades võib leiduda rajoone, kus elavad kahtlase taustaga isikud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles