OH ÕUDUST Rootsi lennuki istekohtade paigutus tekitab inimestes ebamugavust (1)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Lennukiga lendamine on paljude reisijate jaoks väga ebameeldiv ja hirmutav kogemus ning hea meelega soovitakse sellega võimalikult ruttu ühele poole saada. Üks naine jagas aga sotsiaalmeedias klippi ühest veidrast lennukist, kus istekohad on paigutatud reisijate jaoks väga ebamugavalt.

Õhusõidukis viibimine tekitab inimestes tihti paanikat ja segadust, sest erinevad helid, lõhnad ja kaasreisijad muudavad lendamise üsna keeruliseks. Tavaliselt aitavad lennureisi üle elada istme küljes oleval ekraanil mängiv film, kõrvaklapid või magus uni.

Ühes TikTokis levivas klipis on aga näha, et leidub ka lennukeid, kus sellised valikud on peaaegu olematud. Selgub, et leidub pealtnäha üsna tavalisi lennukeid, kus reisijad istuvad näod vastamisi, täpselt samamoodi nagu bussis või rongis, kirjutab LADBible

Naine nimega Megan jagas sotsiaalmeedias oma kogemust sellise istmete paigutusega lennukis ning sõnas, et ta pole varem mitte kunagi midagi sellist näinud. Ta ütles, et ta pole lennuki ootamatu lahendusega rahul ning tundis huvi, miks peavad inimesed lennu ajal üksteisele otsa vaatama.

Omapäraste istekohtadega lennuk tekitas video alla kommentaare jätnud inimestes segadust ja paljud tunnistasid, et nad keelduksid võõra inimesega vastamisi istuma. Üks kommenteerija sõnas, et ta ei läheks kunagi sellisesse õhusõidukisse, sest isegi tavalises lennukis võõra inimese kõrval istumine tekitab talle paanikat.

Mitmed inimesed küsisid Meganilt, millise lennufirmaga ta lendas, et seda edaspidi vältida. Naine sõnas, et tegemist on ühe Rootsi piirkondliku lennufirmaga, seega tasub Rootsi lendavatel turistidel oma istekohtadel silm peal hoida.

@meganhomme WHY #flying #traveltiktok #plane #travelvlog ♬ original sound - vxrtzs
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles