Air France´i lennuki salongist leiti rooja ja inimverd

reis.postimees.ee
Copy
Air France lennuk.
Air France lennuk. Foto: Leaderofthewave./ Wikimedia Commons

Üle Atlandi lennanud Air France'i lennul olnud reisijad leidsid jälgi lõhna järgi verise üllatuse.

Lennukis ei ole kehvadest lõhnadest pääsu: kaasreisijad higistavad, tihti tuleb istuda tualettide lähedal. Kuid 30. juunil Pariisist Boeing 777 lennukiga Torontosse lennanud Habib Battahi jaoks muutus odöör liiga vängeks ja mees otsustas uurida, mis jalge juures nii hirmsasti lehkab, vahendab CNN. Esialgu kahtlustas ta, et süüdi on kassid, kes mehel puuriga kaasas olid. Kuid toolide alla vaadates selgus, et vaibal on umbes poolemeetrine laik. 

Stjuardessid tõid Battahile kuivatuspaberit ja sellega plekki hõõrudes värvus paber veripunaseks. Battahi sõnul lõhnas plekk ka väljaheite (merde) moodi. 

Sellal kui reisija plekki koristas (lennuemandad tõid talle selleks nüüd ühekordsed kindad), uurisid stjuardessid kaptenilt, kas too teab, mis istekohtadel 30A ja 30B juhtunud võib olla. Raadio teel saadi peakorterist kinnitus, et päev varem oli ühte meesreisijat salongis tabanud «verejooks». Intsident toimus lennul Pariisist Bostonisse, seega oli kohutavalt määrdunud lennuk vahepeal jõudnud reisijaid ka Bostonist Pariisi vedada. Juhtumi pärast kahetsust avastanud Air France'i esindaja sõnul järgmisel lennul reisijaid kõnealusesse ritta ei paigutatud.

Battah ütleb, et istekoha vahetamine lennukis polnud võimalik ning määrdunud oli ka istmete alla pandud kassipuur. Üks Air France'i stjuardessidest oli talle kannatuste pärast kaasa tundunud, enamik inimesi oli reageerinud aga ükskõikselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles