STJUARDESS ÕPETAB Tark reisija võtab lennukisse kaasa just selle eseme (1)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Stjuadess jagas, milline ese peaks lennureisidele minevatel turistidel ilmtingimata kaasas olema.

Stjuardessid on kõige paremad inimesed, kellelt lennukiga reisides nõu küsida. Professionaalne lennusaatja Caroline selgitas TikTokki postitatud videos, et tark reisija võtab lennureisile kindlasti kaasa ühe üsna tavalise eseme. Tema sõnul peaks reisile kaasa pakkima ühe riideeseme, vaatamata sellele, milline aastaaeg või ilm reisi sihtkohas hetkel on, kirjutab Express

Caroline selgitas, et lennukis töötades küsitakse temalt tihti tekki, sest turistid panevad enamasti lennukisse selga vaid õlapaeltega topi ja lühikesed püksid. Naise sõnul peaks reisijal kaasas olema ka dressipluus, sest on väga võimalik, et nii lennujaamas kui ka lennukis on väga jahe.

Kuigi soojale maale lennates võib pikkade varrukatega dressipluusi kaasa võtmine tunduda üsna vastuoluline, soovitab stjuardess riietuda lennuki tingimuste, mitte sihtkoha ilma järgi. Caroline sõnas, et isegi kui turist lendab troopilise kliimaga riiki, tasuks lennukisse minnes soojalt riietuda.

Paljudel lennufirmadel pole lennukis tekke, mida reisijatele jagada, seega pole tark selle peale loota. Caroline soovitab reisijatel riietuda ka kihiti, sest see on kõige tõhusam viis ennast pikalt reisil igas olukorras mugavalt tunda.

@xoblondevoyage This is simple but i cant tell you how many times a day i get asked for a blanket by someone wearing shorts and a crop top on the plane😅 #airportattire #airportoutfits #traveltips #flightattendant ♬ Feel No Ways - Drake
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles