KASULIK NIPP See odav ese aitab kohvris segadust vältida

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Nutikas stjuardess jagas kasulikku nippi, miks peaksid hotellikülastajad alati kohvrisse dušimütsi kaasa pakkima. Selgub, et lihtne väike kilemüts võib ära hoida suure mure, kirjutab Express.

Tavaliselt võtavad reisijad puhkusele kaasa värskelt pestud ilusad riided, kuid varem kantud määrdunud taldadega jalanõud pistetakse ilma mõtlemata riiete vahele. Kuigi paljudel kohvritel on kingade jaoks spetsiaalsed taskud, siis enamasti kiputakse jalanõude pakkimisel see unustama. Määrdunud taldadega jalanõud võivad aga kergesti värsketele riietele plekke jätta ja reisil hiljem suuri probleeme tekitada.

Stjuardess Laren Loois näitas TikTokis üsna vajalikku trikki, kuidas oma riided ja jalanõud kohvris pakkida nii, et pagasis ei tekiks segadust ning kõik rõivad püsiksid puhtad. Naise sõnul on suureks abiks ühekordsed kilest dušimütsid, mida saab vajadusel soodsalt osta või hotellitubadest tasuta võtta.

Ta õpetas, et jalanõud tuleks pakkides panna mütsi sisse ja nii ei tee määrdunud tallad riiete vahel suurt kahju. Justkui jalavarjude kotina töötav müts on kasulik nii enne reisi kui ka terve puhkuse vältel, sest reisi lõppedes saab puhkusel kantud mustad jalanõud viisakalt taas kohvrisse pakkida.

@laurenloois Hotel hacks from a flight attendant✈️ #fypシ #hacks ♬ mario sound - mandycap
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles