HIRMUS VIDEO Üle kanjoni ääre hüpanud turist pääses napilt eluga (1)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Paljudele turistidele meeldib vaatamisväärsusi uudistamas käies nende juures ka ilusaid pilte ja videoid teha. Üks hulljulge mees proovis Ameerika Ühendriikides kanjonit külastades aga veelgi põnevama mälestuse luua, kuid oleks seetõttu peaaegu oma elu kaotanud.

Sotsiaalmeedias on inimesi jahmatanud video mehest, kes jookseb Bryce´i kanjoni juures reelingu äärde ja hüppab siis sellest üle. Mehe ootamatu käitumine oleks pidanud olema lihtsalt üks naljakas trikk ning ta oleks pidanud maanduma teisel pool piirdeid olevale kaljunukile. Kahjuks ei suutnud turist korralikult teisele poole piiret maanduda ning libises kanjoni äärele hirmutavalt lähedale, kirjutab Unilad.

Ajalehe Mail Online andmetel leidis õudne juhtum aset Ameerika Ühendriikides Utahis asuvas rahvuspargis eelmisel aastal. Redditis jagatud video tekitas inimestes palju pahameelt ning turistile heideti ette tema hoolimatut käitumist. Mitmed kommenteerijad pidasid meest rumalaks, sest populaarsete vaateplatvormide juurde on piirded pandud selleks, et inimeste turvalisust tagada.

Rahvuspargi pressiesindaja Peter Densmore ütles, et see on suur vedamine, et mehel suuri vigastusi polnud ning midagi hullemat ei juhtunud. Densmore sõnas, et oli väga suur võimalus, et mees oleks oma elu kaotanud, sest juhtum leidis aset pargi ühes kõrgeimas vaatepunktis ja kivid teisel pool reelingut olid kanjoni küljest lahti.

Natural selection at work.. freaking out.. almost d€ad
by u/EvaRaw666 in PublicFreakout
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles