Lennukis märatsenud mees süüdistas raevuhoos kummikarusid

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Mees oli lisaks kummikarudele ka hoopis kangemat kraami tarvitanud
Mees oli lisaks kummikarudele ka hoopis kangemat kraami tarvitanud Foto: Shutterstock

Alaska Airlinesi lennul hakkas reisija äkitselt karjuma, kaklema ja ründas meeskonnaliikmeid. 

Selle nädala alguses puhkes Alaskasse suunduva lennu esimeses klassis kaklus, kus mitmel pardal olnud inimesel tuli märatsevat kaasreisijat ohjeldada.

Verine võitlus sai alguse lennuki tualettruumist, kust kostus kõigepealt salapäraseid karjeid. Siis lõi 37-aastane Christian David Burch tualettruumi ukse seestpoolt lahti ja hakkas esimese klassi istmete vahel ringi käima. Pealtnägijate sõnul kõndis ta ebakindlalt, koperdas ja nägi hullumeelne välja. Lennusaatjatel õnnestus ta oma kohale sundida ning lennukil viibinud arst vaatas ta üle. Meediku sõnul oli härrasmehel opioidide üledoos ja ta vajaks rahustavat süsti. 

Selle peale mees raevus ja ründas meeskonnaliikmeid. Mitmed teised reisijad tormasid teda ohjeldama ja rüseluse käigus hakkas Burchil ninast verd jooksma, määrides nii salongi sisustust kui temaga tegelenud meeskonnaliikmeid. Saades rahustava süsti, rahunes ta maha ja veetis ülejäänud lennu sõnagi lausumata. 

Rahustamiseks oli vaja reisijal kasutada käeraudu ja ta sai süüdistuse mitmes kuriteos ja vägivallaaktis. Ta ise süüdistas oma käitumises kummikarude söömisest saadud suhkru üledoosi ja paanikahoogu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles