Paar leidis hotellitoast kahtlase luugi ja ei suutnud oma silmi uskuda (1)

Postimees Reis
, reis.postimees.ee
Copy
Foto: Shutterstock

Kreekasse puhkusereisile läinud pere märkas hotellituppa jõudes seinas kummalist aknataolist luuki ja otsustas selle uudishimust avada. Luugi taga ootas neid täielik üllatus: otsepääs hotelli baari.

Gouvesi veepargi puhkekuurordisse toa broneerinud perekond vaatas tuppa jõudes ruumis ringi ja nägi keset seina kardinat, mille taga akent polnudki. Uudishimulik pereisa tõmbas kardina eest ning leidis avause, millest otsustas pikemalt kõhklemata sisse ronida. Luuk viis suurde valgustatud ruumi, mis oli osa hotelli köögist. Pereisale jäid kohe silma klaasid ja õllevaadid. Mees haaras veidi joogipoolist kaasa ja läks siis ülejäänud perekonnale enda avastusest rääkima.

Kuigi paaril oli võetud majutuses täispakett, suleti baar küllalt varakult ning ka hommikusöök oli noorte silmis liiga varasel kellaajal. Olles leidnud salajase kööki viiva luugi, polnud see neile aga enam probleem. Ehkki perekond oli lootnud, et nende toas on aknast vaade basseinile, ei olnud neil mõistagi ka baariakna vastu midagi. Naine postitas video salajasest köögis käigust ka TikTokki, kus üks kasutaja kommenteeris, et on samuti selles toas ööbinud ja pidevalt endale baarist uusi jooke toonud.

@raene1 Of all the rooms to give us 🤣👌🏻🤦🏼‍♀️ #holiday #fyp #viralvideo #viraltiktok #vacation #cretegreece #beers #titanic #soyunav #arraialtiktok #foryou #tiktok #viral #duet #love #like #follow #explore #2023 #comedy ♬ original sound - Hudson and his wrinkle chops

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles