USKUMATU VIDEO Reisijaid täis lennukit tabas välgulöök (1)

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Videole tabati šokeeriv hetk, kui välk tabas tormise ilmaga lennuväljale maandunud USA lennukit.

Sotsiaalmeediasse postitatud videoklipp näitab uskumatut kaadrit sellest, kui American Eagle lennuk sattus 25. juunil Arkansases suure äikesetormi keskmesse. Piloot suutis vaatamata rasketele ilmaoludele lennukiga maanduda, kuid reisijaid täis õhusõidukil ei lubatud tormi tõttu otse lennujaama väravasse sõita, kirjutas Unilad.

Lennuk, mis ootas kannatlikult lennuväljal tormi möödumist, sai aga uskumatul kombel vihase välgulöögiga pihta. Hirmutava hetke jäädvustas fotograaf Jason William Hamm, kes oli just mõni sekund enne saatuslikku välgatust näinud ka teist pikselööki, mis oli lennukile ootamatult lähedal. Kuigi mees arvas, et ta jäi uskumatu juhtumi jäädvustamisest ilma, anti talle kohe uus võimalus, kui tugev välgunool tabas täpselt reisijaid täis lennukit.

Ehmatav olukord tekitas pealtnägijates palju hirmu, kuid pärast välgulööki õnnestus lennukil siiski edukalt lennujaama väravateni sõita. Selgus, et reisijad pääsesid tormist vaid kerge ehmatusega ja üllatuslikult polnud ka lennukil suuri probleeme.

 
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles