JAHMATAV Vaata, kuidas lennujaama töötajad õrna pagasiga käituvad

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks reisija sai suure šoki, kui ta nägi pealt, kuidas lennujaama töötaja tema ülimalt õrna kohvriga ringi käis.

Paljud reisijad muretsevad lennukile minnes oma kohvri pärast ning mõtisklevad selle üle, kas tema pagasi eest ikka hoolitsetakse hästi. Kuigi kõige parem on sellest mõtlemine lõpetada ning loota, et kõik läheb ideaalselt, siis üks õnnetu naine pidi lennuki aknast vaatama, kuidas tema kohvriga üsna julmalt ringi käidi, kirjutab Unilad

Zoe Bates postitas TikTokki video, milles ta oli väga vihane ühe lennujaama töötaja peale, kes viskas naise kohvri suure jõuga laadimislindile, hoolimata sellest, et pagasi peal oli kleepsud, mis hoiatasid, et see on väga õrn kohver. Bates näitas videos, kuidas töötaja kohvriga üsna hoolimatult käitus ning naise õuduseks kukkus kohver lindilt lausa maha. Naine sõnas, et kui mitmed hoiatused kohvril midagi ei aita, siis ei tea, kuidas oma õrna pagasit lennukis transportida.

@zoeabates

Live Laugh Love i guess

♬ Bye Bye Bye - *NSYNC

Klipp tekitas sotsiaalmeedias palju segadust ja mitmed inimesed avaldasid kommentaarides oma šokki ja pettumust. Üks kommenteerija arvas, et ehk mõjusid kohvril olevad sildid töötajale hoopis vastupidiselt ja panid teda tahtma seda hooletult ringi loopida. Teine inimene soovitas aga, et lennule võiks hapraid asju kaasa võttes panna need kindlasti käsipagasisse, sest lennujaama töötajad ei loe kohvritel olevaid silte.

Naise käest küsiti, kas tema asjad on nüüd katki, mille peale ta vastas, et kohvris olnud esemed on väga katki. Kahjuks tundub, et pagasi loopimine on üsna tavaline, sest üks inimene kirjutas video alla, et ka tema on näinud, kuidas üks töötaja tema 15 000 dollarit maksva instrumendi suure hooga konveierlindile viskas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles