REISIGEENIUS JAGAB Ideaalseks puhkuseks guugelda enne reisi seda lauset

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ennast reisigeeniuseks nimetav naine jagas sotsiaalmeedias nippi, kuidas välismaa linnades reisides oma puhkusest maksimumi võtta. Naise sõnul saab oma puhkust põnevaks muuta juba enne reisi üht lauset guugeldades.

TikTokis tuntud reisihuviline Anna Paul jagab tihti põnevaid seiklusi, mida ta on oma pikkadel reisidel kogenud ning näitab ainulaadseid kohti, mida tal on õnnestunud külastada. Nüüd selgitas 24-aastane sisulooja oma jälgijatele, kuidas ka nemad saaksid oma puhkusereisid palju põnevamaks muuta ning seeläbi erakordseid kogemusi koguda.

Naise sõnul tuleks enne reisi kirjutada Google’i otsingumootorisse lause «unikaalsed kohad, mida külastada» ning lisada sinna juurde ka reisi sihtkoha nimi. Seejärel soovitab Anna broneerida kõige põnevamad tegevused ja tuurid, mis guugeldades ette tulevad, kirjutab New York Post

Anna selgitab, et välismaal kuulsaid linnu külastades tahavad inimesed näha populaarseid vaatamisväärsusi, kuid need pole pooltki nii huvitavad kui need omapärased tegevused, mis enne reisi broneeritud said. Kuigi suured skulptuurid ja muuseumid võivad paljudele muljet avaldada, jäävad Anna sõnul kõige paremini meelde isiklikud ja intiimsed kogemused, mida vaatamisväärsuste juurest ei leia.

Naine tõi näiteks oma hiljutise puhkuse Pariisis, kus ta käis koos oma poiss-sõbraga ühes kohalikus väikeses pagariäris ise küpsetisi valmistamas ning hiljem jõudsid nad isegi parfüümi valmistamise kursusele. Ta tunnistas, et ilma eelneva guugeldamiseta poleks ta osanud kunagi midagi sellist ette võtta, kuid need kogemused aitasid luua mälestusi, mis jäävad paarile igaveseks alles.

@anna..paull

Best way to travel! 🤺

♬ original sound - Anna Paul

Ta lisas, et unikaalsed tegevused võivad mõnikord viia ka uute avastusteni, meenutades, et pärast pagarikojas küpsetamist seiklesid nad veel mitu tundi Pariisi tänavatel ning leidsid armsaid raamatu- ja šokolaadipoode, mida nad muidu poleks kunagi näinud. Seetõttu soovitab Anna reisides autoga sõitmise asemel jalutada, sest vaid nii saab parimal viisil linna avastada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles