Kaks aastat viie tärni hotellis elanud mees kadus sentigi maksmata nelja tuule poole

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Luksuslik hotellituba
Luksuslik hotellituba Foto: Shutterstock

Indias Delhis rahvusvahelise lennujaama lähedal asuv prestiižne viie tärni hotell Roseate House süüdistab üht klienti suuremahulises külmas arves. 

Delhi luksushotell süüdistab meest nimega Ankush Dutta selles, et ta elas hotellis kaks aastat, maksmata selle eest sentigi. 

Süüdistatav mees viibis seal 603 päeva, mis maksis kokku 58 000 000 ruupiat ehk umbes 644 000 eurot. Kuid hotellist välja registreerides jättis ta arve maksmata, kirjutab Economic Times.

Kuidas see võimalik on? 

Hotell süüdistab üht oma töötajat, kes aitas Duttal nii suurt pettust läbi viia. Väidetavalt lubas ühe osakonna juhataja Prem Prakash Duttal hotellis nii kaua viibida, rikkudes mitmeid hotelli reegleid. Prakashil oli hotelli sõnul voli määrata tubade hindu ja tal oli juurdepääs hotelli arvutisüsteemile, et jälgida kõigi külaliste tasumisi ning nendega andmetega manipuleerida. 

Prakashi abil tehti korduvalt maksesüsteemis ebaseaduslikke vangerdusi, olematuid kandeid, võltsisid maksedokumente ja kandsid teiste külaliste majutustasusid Dutta toa arvete katteks. 

Roseate House'i esindajana sõnul registreeris Dutta end hotelli 30. mail 2019 ja broneeris toa üheks ööks. Ta pidi välja registreerima juba järgmisel päeval, 31. mail, kuid ta jätkas oma viibimise pikendamist 22. jaanuarini 2021.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles