OLE ETTEVAATLIK Ekspert näitab, kuidas vargad pastakaga turistide kotte avavad

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Reisiekspert näitas sotsiaalmeedias, kui lihtne on varastel reisijate kohvritesse sisse murda ning pakkus ka nõuandeid, kuidas pahatahtlikke inimesi peatada.

Mitmed reisijad võivad sel suvel sattuda võõras kohas varguse ohvriks ning üllataval kombel on kohvrite avamine kelmide jaoks uskumatult kerge. Sarah Adekola jagas TikTokki postitatud videos, et vargad vajavad lukuga kohvri avamiseks vaid pastakat, kirjutab Express

Triki demonstreerimiseks surus naine pastaka otsa tõmbluku vahele ja surus sellest jõuga läbi, kuni see tekitas tõmbluku vahele augu. Seejärel näitas ta, kuidas vargad saavad üsna hõlpsasti tõmbluku lahti tõmmata, isegi siis, kui turistid on selle kinnitamiseks tabalukku kasutanud.

Eksperdi sõnul on turistidel aga paar võimalust, kuidas ennast selle triki eest kaitsta. Ta sõnas, et esiteks ei tohiks reisile minnes kindlasti valida selliseid tõmblukuga kohvreid, millesse on võimalik pastakaga sisse murda. Lisaks soovitas naine eelistada kõvast materjalist valmistatud kohvreid, mitte pehmest materjalist pagasit.

Sarah jagas, et ta valib ise alati varjatud tõmblukuga ja ratastega pagasi, et tema asjad oleksid varaste eest kaitstud ja ta saaks oma kohvrit paremini liigutada. Ta õpetas, et kohvri ostmisel tuleks eelistada kaubamärke, mis annavad ostjale eluaegse või vähemalt viieaastase garantii.

Need turistid, kes on mures selle pärast, kuidas nende pagasit lennujaamas koheldakse, saavad samuti oma kohvrit paremini kaitsta. Ekspert ütles, et reisijad saavad oma pagasile kleepida sildi, mis hoiatab, et tegemist on õrna pagasiga. Kuigi Sarah ütles, et ta valib tavaliselt tumedat värvi kohvri, soovitavad mõned eksperdid valida omanäolise värvilise pagasi, et seda oleks teiste kohvrite seast lihtne märgata.

@millennialwealthsarah How to pick the best luggage from travel expert! Stop people stealing your stuff today! 😭😱✅ #luggage #travel #traveltips #lifehack #millennialwealthsarah ♬ original sound - Sarah Adekola
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles