VEIDER VIDEO Reisil pidutsenud mees naasis koju lennuki pagasikapis

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedias naerutab inimesi veider video ühest lennureisil viibinud mehest, kes viibis lennuki maandumisel väga ootamatus kohas.

Sõpradega reisil pidutsedes on suur võimalus, et lõbusad olukorrad võtavad uskumatuid pöördeid ja nii juhtus ka ühelt poissmeestepeolt koju lennanud mehega. Siiski pole see väga ebatavaline, sest enne abiellumist viimast vabadust tähistavad mehed satuvad tihti ekstreemsetesse olukordadesse, mida on tihti hiljem piinlik meenutada. Seekord sattus veidrasse situatsiooni üks Ryan Airi lennukiga Ibizalt koju lennanud mees, kelle sõbrad otsustasid ta istmete kohal olevasse pagasikappi tõsta, kirjutab LADBible.

Kuigi paljudele reisijatele ei tuleks selline käitumine kunagi mõttesse, pakkus lõbusalt reisilt naasnud meestele olukord palju nalja ning tekitas lennukis palju segadust. Video postitanud reisija sõnul oli lennuki tagumises osas umbes 40 meest, kes tundusid kõik üksteist tundvat. Lõbusas meeleolus mehed tahtsid reisi ajal aga veelgi rohkem hullata ning tõstsid lennuki maandumise ajal ühe oma sõpradest kappi.

Video muutus sotsiaalmeedias üsna ruttu populaarseks ja tekitas inimestes palju küsimusi. Mitmed videot kommenteerinud inimesed tahtsid täpselt teada, kuidas kogu tegevus välja nägi ning olid segaduses sellest, kuidas on võimalik, et täiskasvanud mees pagasikappi ära mahub. Üks kommenteerija tundis muret ka teiste kaasreisijate pärast, sest meeste hullumeelne tegevus paistis paljusid segavat. Mõned aga arvasid naljatades, et see ongi ainus õige viis kuidas lennukis lennata.

@domdolla Lads lads lads #stagdo @Ryanair ♬ Eat Your Man with Nelly Furtado - Dom Dolla
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles