PÕNEV ⟩ Tallinna uus magnet Paavli Kultuurivabrik teeb tänasega võimsa avapaugu

Christin Krass
, Suvereporter
Copy
Paavli Kultuurivabrik.
Paavli Kultuurivabrik. Foto: Ken Mürk

Täna avab esmakordselt oma uksed Tallinna uus kultuurisündmuste magnet Paavli Kultuurivabrik. 9.-11. juunil toimuva avafestivali raames saab kolme päeva ja öö jooksul osa suurejoonelisest peost, mille raames on oodata lavale mitmeid artiste, bände, Dj-sid — räpist, popist, alternatiivrokist, haaravast klubimuusikast teknoni.

Kiiresti areneva Põhja-Tallinna endine Paavli 7a kalatööstus on saanud korraliku uuenduskuuri ning ootab kõiki suuri ja väikeseid kultuurisõpru olesklema mõnusasse rohelusse, kus lisaks heale muusikale saab osa võtta sportlikes tegevustes, nautida kunsti ning head sööki.

Paavli Kultuurivabriku meeskond.
Paavli Kultuurivabriku meeskond. Foto: Ken Mürk

Reedel avatakse uksed kell 18.00 ning koheselt aitab muusikaga õige sammu sisse seada Tanel Mütt. Peatselt järgneb avamistseremoonia, mille raames on ka Krista Kösteri ja Maarja Tosina performance. Kella 19.45st tõmbavad peamises kontserdisaalis peo käima SIP€LGA & YOHAN. Päeva mahuvad teiste hulgas ka Luna (UA), Genka & Dew8 ja Yasmyn.

Laupäeval tasub tulla juba alates 14.00, kui plaate hakkab mängima Kersten Kõrge. Kontserdiprogrammi roheluses avab Endamisi Salamisi kell 15.30. Maiduki Kultuurivabriku stand-up-eri ootab teid kuulama ja vaatama kell 17.15. Ka siseruumides algavad kontserdid varakult - Aigar Vals alustab kell 18.30. Lisaks on laupäevases programmis veel näiteks Kitty Florentine, Kannabinõid ning Elephants from Neptune.

Mõlemal päeval on tugev esindus, et tagada peo sujuv üleminek hilisematele tundidele - alates Buttechno ja Bible Club esinemistest, kuni Hugo Mesi ja Error!Error! maitsekate dj-settideni.

Pühapäev on mõeldud õunaaias päikese käes mõnulemiseks. Heidy Purga alustab kell 15.00, järgneb Orelipoiss kell 17.00 ning päeva võtab kokku Roma Vjazemski.

"Paavli Kultuurivabrikus ootavad teid õunapuude alused hoovikesed ja terrassid, mõnusalt rohelust, linnaaed kasvuhoonega, kunstigaraaž ning see kõik on omakorda täidetud põneva muusika ja kunstiprogrammiga,” loetleb värske kultuurivabriku eestvedaja Roman Demchenko.

Ürituse programmi kohta loe rohkem SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles