KOHATU KÄITUMINE Pubis einestanud inimesi šokeeris kahe puhkaja ootamatu välimus

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Inglismaal Bristoli lähedal asuvat pubi külastanud inimesed said suure šoki, kui keset nende rahulikku õhtusööki sisenesid pubisse kaks inimest, kelle välimus tekitas einestajates segaseid emotsioone.

Naturismi viljelev paar külastas hiljuti, 2. juunil, üht Inglismaal Somersetis asuvat pubi ning kui paar ruumi sisenes, püüdsid nad kõikide külastajate tähelepanu. Neil Cox ja Danielle Quiggan selgitasid, et nad olid ka varem alasti pubisid külastanud, kuid varem polnud neil sellega probleeme tekkinud. Nüüd aga tekitas paari käitumine paljudes inimestes ebamugavust, kirjutab LADBible.

Ühendkuningriigis pole naturism kriminaalkuritegu, kuid riigiprokuratuur sõnab, et naturismi puhul tuleb tagada, et inimesed saaksid seda vabalt viljeleda nii, et teised inimesed ei tunneks ennast ahistatuna ja ebamugavalt. Nad lisavad, et naturismi puhul ei ole paljas keha seotud seksuaalse kontekstiga ja seetõttu ei pea politsei vajalikuks ilma riieteta ringi jalutavaid inimesi keelata, kui nad ei sega teisi inimesi.

Samal ajal kui paar lauda istus, et mõnusat õhtusööki nautida, hakkasid teised pubis viibivad inimesed TripAdvisori leheküljele pubi kohta kaebusi esitama. Üks külastaja tõusis isegi püsti lahkus söögikohast ning kirjutas hiljem kaebuse, milles ta jagas, et palja paari viibimine pubis oli tema jaoks suur šokk.

Ta selgitas, et ta arvas, et ehk keelduvad pubi töötajad neid teenindamast, kuid teda üllatas see, et ükski töötaja ei näinud olukorras probleemi. Häiritud külastaja sõnul oli pubis mitmeid lastega peresid, mistõttu tundus kohatu paljaid inimesi pubis einestamas näha.

Mitmed pubis perega einestanud inimesed jagasid pettunult oma kogemust, öeldes, et kuigi pubi reklaamib ennast kui kohta, kus on hea koos perega söömas käia, ei ole neil pärast sellist vahejuhtumit enam soovi pubi külastada.

Neil Cox, kes on olnud naturist juba mitu aastat, ütles, et nad olid naisega puhkusel ning on harjunud igal pool paljalt viibima. Ta selgitas, et tema elukohas on poed ja pubid, kus ta hea meelega alasti käib ning inimestel pole kunagi sellega probleemi olnud. Mehe sõnul tekitas seekordse tugeva reaktsiooni vaid see, et inimesed pole naturismiga harjunud ja see oli paljude jaoks suur üllatus.

Cox jagas, et nad istusid vaikselt ühes pubi nurgas, ei seganud kedagi ning nautisid rahulikult oma einet. Kui alguses tundus paljas paar üsna veider nähtus, siis üsna pea muutus see inimeste jaoks igavaks ning nad ei saanud enam palju tähelepanu. Siiski sõnas mees, et nende poole pöördusid mitmed inimesed, kes tahtsid vestelda ja küsimusi esitada. Lisaks tunnistas Cox, et enne pubisse sisenemist küsisid nad töötajate käest luba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles