Ema väidab, et võõras reisija hakkas lennukis tema lapse peale karjuma

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ema väidab, et tema 2-aastane laps sai suure šoki, kui üks vanem mees talle keset lennureisi näkku karjus.

Põhja-Walesist pärit Sophie Bancroft jagas kurba juhtumit hirmutavast olukorrast, mis leidis aset EasyJeti lennufirma lennukis, kui ta oli koos oma väikese poja Leoga reisimas Türgist Inglismaale. Laps oli lennuki mootorite mürast niivõrd ehmunud, et ta hakkas seetõttu kõvasti nutma. Poiss oli endast väga väljas ning ema üritas teda igal moel rahustada, kuid laps tundis ennast järjest halvemini, kirjutab Tyla.

Olukorra muutis veelgi hullemaks üks perekonna ees istunud kaasreisija, kes hakkas nutva lapse peale karjuma ning käskis poisil vait jääda. Ema väitel näitas mees lapse peale ka näpuga. Naise sõnul umbes 60-aastane mees tõstis häält terve perekonna peale ning nüüd on Sophie väga ettevaatlik ja kardab uuesti koos pojaga lennata.

Sophie jagas, et ta proovis oma poega kaitsta ja ütles mehele korduvalt, et ta karjumise lõpetaks. Naise sõnad siiski ei mõjunud ning ta küsis seejärel ühelt lennusaatjalt, kas neid võiks kuhugi mujale istuma tõsta. Lennusaatja aga ütles murelikule emale, et nad peavad pisut ootama, kuid naine selgitas, et nad ei suuda enam karjuva mehe läheduses istuda. Õnneks päästis perekonna üks lennukis istunud paar, kes oli lahkelt valmis istekohti ema ja lapsega vahetama.

Naine rääkis, et selline olukord oli talle esmakordne, sest ta on varemgi pojaga puhkusel käinud ja kõik on alati ideaalselt laabunud. Nüüd aga ei julge naine pojaga lennata, sest ta kardab, et Leol on tekkinud lennuhirm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles