Mida teha Jõgevamaal?

Copy
Foto: Shutterstock

Kuningamäe kardikeskus – sihtkoht seikluseks ja lõbusaks ajaviitmiseks

Tee oma suvi põnevaks, saades uusi kogemusi ja luues ägedaid emotsioone Põltsamaa lähistel asuvas Kuningamäe kardikeskuses.

Värskelt renoveeritud võidusõidurada võimaldab kogeda adrenaliinirohket kardisõitu ning võistlemist kaunis looduskeskkonnas nii algajal kui kogenud sõitjal. Kardikeskuse üheks atraktiivsemaks sündmuseks on iga-aastane Kuningamäe 12 tunni kestvussõit, kus osalevad ettevõtete või sõpruskondade võistkonnad.

Kuningamäe kardikeskus on ideaalne koht nii aktiivseks puhkuseks kui erinevate ürituste korraldamiseks. Siinsed mitmekülgsed võimalused pakuvad unustamatuid elamusi. Kas oled huvitatud sünnipäeva pidamisest, firmaürituse tähistamisest või hoopis konverentsi korraldamisest – Kuningamäe kardikeskus leiad sobiva lahenduse.

Lisaks põnevale kardisõidule saab mängida võrkpalli, tänavakorvpalli ning muid õuemänge või kiigel pilvi vaadelda. 860-meetrine rada on ideaalne jalgrattaga sõitmiseks ja rulluisutamiseks või erinevate võistluste korraldamiseks.

Põltsamaal on põhjust pikemalt peatuda. Kardikeskus pakub majutust saunamajas, kämpingutes, on olemas võimalus telkimiseks ja autokaravaniga peatumiseks. Kui soovid lõõgastuda ja aega maha võtta, siis saad nautida meie mõnusat puuküttega sauna koos basseini ja grillinurgaga. See on suurepärane võimalus veeta mõnusalt aega sõprade või pere seltsis.

Kuningamäe kardiraja tegemisi saate jälgida Facebookis ja Instagramis. Rohkem infot leiab peagi uuendatud kodulehelt.

Aktiivpuhkuskeskuses WPark lõbutseb nii seltskonnaga kui üksinda 

Järgmised kolm kuud veedame ilmselgelt tavalisest kõvasti rohkem aega erinevates veekogudes ja randades. Lisaks harjumuspärastele ujumis- ja pallimängukohtadele soovitame sellel suvel otsida üles Eesti suurima veelauapargi ja aktiivpuhkuskeskuse WPark, mis ootab sind Põltsamaal Kamari järve kaldal. Keskuses on modernne klubihoone, seikluspark, telkimis- ja glamping'u-ala, pallimänguplatsid, rand, ja täismõõdus ringkaablipark 16 erineva rajaelemendiga. Seal saavad hoo sisse ja näo naerule nii algajad kui ka edasijõudnud sõitjad. Kogu varustust saab kohapealt rentida – võid kasvõi kaks kätt taskus kohale tulla. Rentida saab ka kalipsot, SUP-lauda, kanuud, vesiratast, tuubi, võrk- või jalgpalli ning rannatennisereketeid. Lisaks toimuvad kaks korda päevas instruktorite juhendamisel suurel ringkaablirajal veelauakoolitused ja ettebroneerimisel individuaaltunnid õpperajal. Vee peal asuv batuutidega kummilinn pakub põnevust nii väikestele kui ka suurematele aktivistidele.

Põnevat väljakutset pakub ka WPargi seikluspark. Seikluspargis ootab külastajat kuus pingutust nõudvat rada, 60 platvormi, ja 90 närvekõditavat takistust. Kõrgeimad takistused ulatuvad 9 meetri kõrgusele maapinnast! Igaüks peaks kogema ka ainulaadset trossilaskumist üle Kamari järve, maandumisega sealsel saarekesel või vees. WPargi seikluspark kasutab tavalise kahe konksuga kinnitussüsteemi asemel eriti turvalist Kongi süsteemi – ronija ei saa enne lõppu turvakarabiini lahti võtta. See tähendab, et seiklema saab minna ka pere väiksemate liikmetega, nende pärast liigselt muretsemata.

Kui tahad kauemaks pargimõnusid nautima jääda, soovitame rentida WPargi glamping'u-telgi, mis asub sealsamas Kamari järve ääres. Glamping'u-telgis tervitavad sind lumivalge voodipesu, kohevad rätikud, elekter ja soojendus. Hommikusööki ja muud maitsvat pakub Kohvik W. Keha kütab mõnusalt soojaks saun või tünnisaun. Seltskonnaga saab ronida tasuta madalseiklusrajal, mängida rannajalgpalli, tennist, või hoopis võrkpalli. Matkaautoga tulijatele on loodud spetsiaalsed laadimiskohad.

Aktiivpuhkuskeskuses toimuvad suve jooksul erinevad ägedad üritused igale vanusele. Laagrid, kontserdid, kokteilikoolitused, lõkkeõhtud, hea toidu õhtud – igaüks leiab endale midagi! Kõik WPargi korraldatud üritused on nähtaval siin.

Copy
Tagasi üles