Mida teha Pärnumaal?

Copy
Foto: Shutterstock

Hunnitu vaatega Pärnu Rannahotell – romantikute lemmikpaik

Argipäeva rutiini murdmiseks tahame me vahel nautida midagi tõeliselt head, midagi täiuslikku. Mereäärse Rannahotelli a’la carte restoran ja selle terrass Pärnus on tõeliselt romantiline paik, siin peatub aeg.

Suurepärane toit ilusas keskkonnas. Rannahotelli restoran järgib 1930ndate glamuuri ja pakub maailmatasemel hõrku skandinaavialikku kööki. Suvine menüü on inspireeritud selle restorani kõige esimesest menüüst, ajast mil hotell 1937. aastal avati.

Elegantse, kõrgete lagede ja avara merevaatega restorani ning suurepärase maitseelamuse pärast tasub siia kindlasti tulla.

Kõik toidud valmistatakse eriti hoolikalt ja ainult värskest toorainest, teenindus on sõbralik ja professionaalne – see paneb sind erilisena tundma. Ja veel! Vein serveeritakse sulle siin alati õige temperatuuriga.

Rannahotell paikneb Pärnu rannapromenaadi veerel, vaid paari sammu kaugusel rannaliivast. Restorani suveterrassile saab tulla ka otse rannast ja teha üks glamuurne paus rannapäevale. Sellele päikesepaistelisele ja erakordselt avara merevaatega terrassile tahaksid sa jäädagi.

Osast hotelli tubadest avaneb imeilus vaade Pärnu rannale ja lahele, mõnede tubade akendest saad aga nautida rahustavat ja lõõgastavat vaadet rannapargile. Kaptenisviidist avaneb merele lausa panoraamvaade. Lummav!

See imeline kogemus toidukunstist ja interjöörist, mille sa Rannahotellist saad, jääb su mälestustesse, saadab sinu meeli ja kutsub ikka tagasi.

Veeda unustamatu päev imelises Liblikamajas Pärnumaal  

Liblikamaja on koht täis looduse imesid, mis pakub võimalust sukelduda loodusmaailma salapärasse ja avastada selle mitmekesisust. Liblikamaja eesmärk on mitte ainult lõbustada lapsi, vaid ka harida neid loodusest, taimedest ja loomadest ning luua keskkond, kus nad saavad õppida ja avastada. Liblikamaja on populaarne sihtkoht ka täiskasvanutele. See pakub suurepärast võimalust veeta kvaliteetaega koos perega ning samal ajal õppida midagi uut ja põnevat, nautides looduse ilu. Maja pakub ka võimalusi sünnipäevade või muude erisündmuste tähistamiseks.

Liblikamaja on perettevõte, mis avati koos õppeklassi ja talveaia ning paarikümne liblikaliigiga juulis 2018. Seal troopiliste taimede maagilises keskkonnas saab imetleda ka linde ja kalu. Kuuel päeval nädalas on võimalik minna vaatama Liblikamajas elavaid ja vabalt ringi lendavaid päeva- ning ööliblikaid. Liblikad elavad neile spetsiaalselt loodud keskkonnas, kus on pidevalt 25-30 kraadi sooja.

Ürituste jaoks on olemas peosaal, mis mahutab 80-120 inimest ning selle juurde kuulub ka terrass 50le inimesele, kus saab grillida. Õues on mänguväljak ja saab lisaks disc-golfi mängida. Samas on võimalus tähistada ka näiteks romantilist tähtpäeva väiksemas seltskonnas, isegi kahekesi. Sel juhul on koht vaid teie päralt. Saab kaasa võtta söögid-joogid ja unustamatu romantilise õhtusöögi liblikate keskel korraldada. Muidugi peaks siis enne minekut sobiva aja kokku leppima. Liblikatega saab ka fotosessiooni teha ning tihti tulevad fotograafid koos klientidega neid selles kaunis keskkonnas jäädvustama.

Vaata infot Liblikamaja kodulehelt ning ole kursis toimuvaga ka Facebookis

Copy
Tagasi üles