LAHJAD JOOGID ⟩ Reisijate katse selgitas välja, kui palju hotelli baarides turiste tüssatakse

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Reisil mõnusaid alkohoolseid kokteile nautides võib vahel tekkida küsimus, kas kuurortides pakutavad kokteilid on kergeusklike puhkajate jaoks pisut lahjemaks muudetud, et vähese alkoholi pealt rohkelt raha teenida. Üks paar otsustas seda teooriat kontrollida ning nad jõudsid üsna üllatava tulemuseni.

Soodsalt reisimine võib paljude jaoks olla ainus võimalus, kuidas lõõgastavat puhkust endale lubada. Siiski on odavad lahendused vahel pisut viletsad ning turistide seas jagatakse kuulujutte, et puhkajaid üritatakse mitmel viisil haneks tõmmata. Selleks, et neid väiteid kontrollida, üritasid Chelsea Dickenson ja tema partner James ühel reisil hinna sees olnud kokteilide alkoholitaset mõõta.

Naine haaras hiljuti reisides kaasa alkoholimõõtja, mida nimetatakse refraktomeetriks, et uurida, kui palju viina odava hotelli baari kokteilidesse lisatakse. Pipeti abil tilgutasid nad tilgakese kokteili mõõtjasse ning selgitasid, et alkoholi õige koguse peaks see näitama alkoholi sisalduseks 37,5%, kirjutab LADBible.

Nad tegid seda katset kaks korda ja mõlemad tulemused olid tavalisest siiski pisut madalamad, hoopis 33%. Naine aga sõnas, et see ei pruugi tähendada, et kokteili on kuidagi lahjendatud, sest mitmed tegurid, nagu näiteks temperatuur, võivad seda tulemust muuta.

James aga arvas, et kokteilid on tõesti täiesti õiglaselt kokku segatud ning tegemist on ausate inimestega. Ka Chelsea nõustus, et vähemalt selles hotellis ei tegele baarmenid kokteilide lahjendamisega.

@cheapholidayexpert 🥃💦 Are hotels watering down your drinks?!! SURELY NOT?! So many of you said this to me in the run up to our cheap all inclusive holiday and so James and I decided to INVESTIGATE 🕵🏻 We await your thoughts on our highly scientific experiment 😂 #cheapholidays #cheapholiday #budgettravel #allinclusive #allinclusiveresorts ♬ original sound - Cheap Holiday Expert
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles