Circle K – kindel partner teel olles

Circle K
Copy
Foto: Circle K

Circle K on suurim mootorikütuste jaemüüja Eestis hallates kokku 77 teenindusjaama. Lisaks kütusele saab teenindusjaamadest toidu- ja esmatarbekaupu ning 25 teenindusjaamas pakutakse ka autopesu teenust. Circle K teenindusjaamades Eestis tehakse ühes kuus üle 1,5 miljoni ostutehingu, seega külastab iga Eesti elanik mõnda Circle K teenindusjaama 14 korda aastas.

Värske toit ja turgutavad joogid

Lisaks kütusele saab Circle K teenindusjaamades nautida kiiret maitsvat einet ja seda olenemata sellest, kas oled liikvel autoga, jalg- või tõukerattaga või hoopiski jalgsi. Toiduvalikust leiab midagi suupärast igaüks - erinevaid burgereid, wrappereid, hot doge, vrappe, salateid, kausse ja võileibu on valikus palju. Mõistagi on Circle K toiduvalikus ka sobivaid toite veganitele ja taimetoitlastele.

Foto: Circle K

Toidu kõrvale saab Circle K teenindusjaamadest kaasa haarata värskelt jahvatatud kohvioast kohvijoogi või saabuval suvel jahutada ennast tõelist karastust pakkuva jääjoogiga K-Freeze või turgutava jääkohviga. Kui aga hing ihkab midagi tervislikumat, siis leiab valikust ka värskelt pressitud apelsinimahla.

Teel olles kosutust otsides on hea teada, et Circle K külmikutes on alati ootamas ka lai valik mõnusalt jahedaid karastusjooke. Kauba eest maksmiseks saab kasutada mugavaid iseteeninduskassasid – nii saab kiirelt sõitu jätkata.

Uuenduslikud mugavuslahendused

Mugavaid lahendusi, mis igapäevased autoga seotud toimingud lihtsamaks muudavad, pakub Circle K veelgi. Üheks selliseks on Easy Fuel numbrimakse, mis on ainulaadne terves Baltikumis. See võimaldab kütuse eest tasuda täiesti automaatselt – teenindusjaama kaamera tuvastab kasutaja sõiduki numbrimärgi ja nutitelefoni asukoha järgi, kütusepüstol avaneb ning tankimine võib alata. Numbrimärgiga saavad Cirlce K täisteenindusjaamades tasuda kõik, kes on laadinud alla Easy Fuel rakenduse ning sisestanud oma andmed, sõiduki numbri ja maksevahendi. Oluline on siinkohal lubada rakendusele ka asukoha ligipääs ning tõuketeated, sest kaamerad kasutavad just neid kasutajakonto tuvastamiseks. Easy Fuel rakendus kasutab kaameraid vaid auto tuvastamiseks ning peale tehingu lõppu andmed Circle K süsteemist kustutatakse.

Innovaatiline numbrimakse võimaldab tankimise eest tasuda täiesti automaatselt
Innovaatiline numbrimakse võimaldab tankimise eest tasuda täiesti automaatselt Foto: Circle K

Lisaks tankimisele saab kõigis 25-s Circle K autopesulas autost väljumata ka sõidukit pesta. Pesupass tähendab, et 30-päevase perioodi jooksul saab oma autot Circle K automaatpesulates pesta kuni 2 korda päevas ja maksimaalselt 10 korda. Ning seda saab teha ilma autost lahkumata, tuleb vaid pesu Circle K mobiilirakenduses aktiveerida. Teenus ei ole seotud ühe konkreetse pesulaga - seda saab kasutada just seal, kus kliendile mugavam on. Piltlikult öeldes annab püsitellimus võimaluse osta 10 pesu umbes kahe pesu hinnaga

Jätkusuutlikkus on võimalik ka kütusemaailmas

Kütusemüüjana vastutab Circle K ka selle eest, et tarnitavad mootorikütused oleksid võimalikult vähese mõjuga keskkonnale ning südameasjaks on võetud muuta äri võimalikult jätkusuutlikuks. Mootorikütuste valdkonnas keskendub ettevõte kahele olulisele aspektile – hoolitseda selle eest, et mootorikütuse kvaliteet oleks parim ja elutsüklis vähese CO2 heitmega ning teha kättesaadavaks kiire elektriautode laadimistaristu.

Tavakütuste keskkonnasõbralikumaks muutmiseks kasutatakse kütuselisandit, mis hoiab mootori töö puhtana. Kvaliteetsed miles ja miles PLUS kütused on mõeldud just selleks, et vähendada mootorikütuse põlemisel tekkivaid heitmeid. miles® kaubamärgi all arendatakse kütuseid, et saavutada väiksem kütusekulu ja parem mootori töökindlus - sama kütusekogusega saab sõita kuni 3% rohkem kilomeetreid. Lisaks vähendavad kütuselisandiga rikastatud mootorikütused auto poolt väljastavate heitgaaside kogust.

Circle K paigaldab täna vaid 300kW ülikiirlaadijaid
Circle K paigaldab täna vaid 300kW ülikiirlaadijaid Foto: Circle K

Circle K panustab lähiaastatel aktiivselt ka elektriautode kiirlaadijate võrgustiku arendamisesse. Circle K ülikiired, 300kW laadijad, võimaldavad vaid viie minutiga tagada elektrisõidukile ligi 100 kilomeetri jagu energiavaru. Circle K paigaldabki täna vaid ülikiirlaadijaid, kus „lisajõu tankimiseks“ piisab ka vaid minutitest.

Circle K EXTRA-ga saad osa parimatest soodustustest

Circle K EXTRA lojaalsusprogrammiga liitujatele kehtivad Circle K teenindusjaamades erinevad soodustused ja pakkumised. Lojaalsuskaardi saab registreerida pangakaardile (Swedbanki, Luminori, LHV, SEB või Coop Panga kaardile), Partnerkaardile või soetada spetsiaalne EXTRA plastikkaart.

EXTRA erakliendi püsisoodustused:

  • Kütusesoodustus: EXTRA kaardiga saab kõikides Circle K täisteenindus- ja automaatjaamades miles ja miles PLUSmootorikütuseid tankida vähemalt 2,5 s/l soodsamalt. Makstes mootorikütuse eest EXTRAmobiilirakenduses lisandub soodustus 1 s/l ehk EXTRA kliendil on võimalik saada mootorikütust ostes püsivalt soodustust vähemalt -3,5 s/l.
  • Kohvisoodustus: ostes Circle K teenindusjaamast kuumasid jooke, kogud EXTRA kaardile vautšereid, millega iga 6. jook sulle tasuta.
  • Autopesusoodustus: Circle K EXTRA kliendina saad iga autopesu põhiprogrammi 15% soodsamalt. Soodustus ei laiene lisateenustele.
  • EXTRA kliendile on iga tolmuimeja kasutamine 15% soodsam.

Lisaks püsisoodustustele on EXTRA klientidele tihti erinevaid kampaaniaid ja sooduspakkumisi.

Copy
Tagasi üles