ŠOKEERIV ⟩ Kariibidel puhanud naine jäi erakordses õnnetuses oma jäsemest ilma

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Kariibi mere saartel luksuslikul puhkusel olnud naine sattus snorgeldades hirmsasse õnnetusse, kus ta kaotas üsna võikal moel oma jala.

Traagilisse õnnetusse sattunud naine oli koos sõbraga reisinud Turks ja Caicose saartele, et külastada Kariibi mere saarestikku ja seal lõõgastuda. Selle nädala kolmapäeval otsustasid sõbrad, et lähevad erapaadiga Grace Bay ranna lähedale snorgeldama. Toredat plaani rikkus aga üks hai, kes otsustas 22-aastast naist rünnata ja tema jalga hammustada, kirjutab LADBible

Üks paadituuri korraldanud kaptenitest sukeldus kohe vette ning päästis naise. Ta kinnitas tema jalale žguti, enne kui ta ta kiiruga lähedalasuvasse meditsiinikeskusesse viidi. Siiski pidi viga saanud naine kuus tundi ootama, et hädaabilennuk naise haiglasse lennutaks. Kuna hai hammustus rebis naiselt jalalaba täielikult küljest ning pärast õnnetust pidi ta kaua ootama, öeldi talle haiglas, et jalga ei ole enam võimalik uuesti tagasi saada.

Paadituuri korraldanud firma pressiesindaja sõnas, et see oli äärmiselt haruldane ja kahetsusväärne juhtum. Vesi, milles kaks sõpra snorgeldasid, oli selge ja rahulik ning miski ei viidanud sellele, et midagi niivõrd hirmsat võiks juhtuda. Pressiesindaja sõnas, et arvatavasti oli see riffhai. Kuigi see on väga ebatavaline, et hai inimest ründab. Ta kiitis kapteni rahulikku ja kiiret reaktsiooni, mis väga suure tõenäosusega päästis naise elu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles