Mida teha Põlvamaal?

Tiku puhkemajad
Copy
Foto: Shutterstock

Tiku puhkemajad

Kui tahad linnakärast eemale, et nautida rahu ja ilusat loodust, kuid samas ka eksklusiivset elamust, siis Põlvamaal, Ahja jõe ääres asub Tiku puhkemajade talukompleks, mis ei jää kaugele imelisest Taevaskojast.

Tegevusi jagub seal kõigile – lisaks matkamisele võib minna jõele sõitma pedal board'iga (jõukohane ka lastele ja vanuritele) Taevaskoja loodusvaateid imetlema. Saab rentida vesijalgrattaid, minna kanuumatkale, teha sõit jõelaev Lonnyga või huvisõidurong Peetrikesega.

Tiku talukompleksi kuuluvad sauna, köögi ja lõunapoolse terrassiga puhkemajad, millel on jahedama ilma jaoks olemas gaasikiirgurid, mida saab laenutada. Maja hinna sees on sauna, grilli ja sõudepaadi kasutamine. Puhkemajades on elektrikerisega saunad, lisaks suitsusaun ja parvsaun.

Teiseks on unikaalne võimalus ööbida maa ja taeva vahel ripptelgis, mis on oluliselt mugavam kui tavaline telk ning võrratu kogemus loodusenautijatele! Telkijate kasutada on lõkkeplats koos grillimisvõimalusega, WC, dušš ja elekter. Hind sisaldab telgi paigaldamist kliendile sobivasse ja turvalisse kohta metsas või jõe kaldal.

Kolmas võimalus on ööbida puuonnis. Majake on kahele inimesele ning asub puu otsas, vaatega jõele.

Ning neljandaks, esimest korda sellel aastal saab ööbida ka eksklusiivsetes mullimajades, kus on ainulaadne mugavalt looduses viibimise võimalus ka talvel ning seda saab rentida ka mõneks tunniks, kui on soov end korraks soojendada. Mullimajadest üks asub maal, teised kaks sadamas maa ja vee piiril, mis teeb neist Eesti ainsad tõelised drive-in-majutused kanuumatkajatele! Kokkuleppel võib majaga ka jõele triivida, mõlad ja ankur on sees olemas.

Et olla kursis sündmustega, jälgi Tiku puhkemajade tegemisi ka Instagramis ja Facebookis

Copy
Tagasi üles