HIRMUS LUGU Kruiisilaeva reisija suri halvaendelise saare läheduses ujudes

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Hiljuti leidis aset üks hirmutav juhtum, kui väidetavalt kummitava saare läheduses ujunud kruiisilaeva turist hukkus, kirjutab UNILAD

Salapärane lugu sai alguse kruiisilaeval Carnival Splendor, mis reisis 15. mail Sydneyst Vanuatu saarestiku poole ning pidi Austraalia mandrile umbes nädala pärast naasema. Ümber Vaikse ookeani lõunaosa seilanud laev sõitis ühele Vanuatu saarele, millele on nimeks pandud Mystery Island (inglise keeles Salapärane Saar).

Saare tegelik nimi on Inyeug, mis tähendab kohalikus keeles «väike saar», kuid see sai uue nime pärast seda, kui saart külastasid kuninganna Elizabeth II ja prints Philip. Kohalikud aga arvavad, et saare nimi viitab sellele, et seal on öösiti nähtud kummitusi.

Vanuatu salapärane saar.
Vanuatu salapärane saar. Foto: Shutterstock

Kruiisilaeval viibinud inimestel lubati reisi ajal laevalt maha tulla, et külastada saart ning tutvuda selle põneva piirkonnaga. Saarel on ka ööbimiseks mõeldud eluasemed, kuid kurikuulsate kummitusjuttude tõttu peetakse saarel ööbimist üsna halvaks mõtteks.

Turistid said saare ranniku lähedal ka snorgeldada ning kahjuks sai just vees viibimise ajal üks turistidest terviserikke ja suri. Ettevaatlikumad inimesed viisid mehe surma kokku saare salapärase taustaga, kuid päriselt ei suuda seda keegi kinnitada.

Laeva omanikud tegid hiljem ka avaliku avalduse reisija surma kohta ja nad kinnitasid, et on raskel ajal nii laeva külastajatele kui ka lahkunud mehe perele toeks. Kruiisilaev peaks Austraaliasse tagasi jõudma täna, 24. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles