ADRENALIIN ⟩ Pane süda kiiremini tuksuma Harjumaal

Copy
Foto: Shutterstock

Suurepärane elamus Unibet kardikeskuses Laagris

Kui tahad päeva täis põnevust, siis võta suund Tallinna piiril Laagris asuvale Unibet kardikeskusele, kus on hea võimalus elada välja oma kihutamise vajadused ja minna paari sõbraga lõbusalt aega veetma. See on samuti suurepärane koht ettevõtte ürituste jaoks ning ägeda võistluse saab korraldada alates 8 inimesest kuni kasvõi 100ni välja.

Üha enam leiavad selle ägeda tegevuse ka naisterahvad ja naiste grupid omaette. Kuna need on maailmas number 1 kardid, siis nendega on turvaline ja lihtne sõita, millega saavad hakkama kõik. Rada on mõnusalt lai ning pakub meeldejääva elamuse. Oluline on aeg ette broneerida! Kogu varustus antakse kohapeal (kiiver, kombinesoon, kindad) ning muidugi ka head nõu, kuidas paremini sõita.

Lapsed saavad kasutada spetsiaalselt neile mõeldud karte, arvestades et sõitja minimaalne pikkus peab olema 130 cm. Erilist rõhku on pandud sõidumugavusele ja turvalisusele.

Tore võimalus on ka sõitu nautida kahekesi – paariskardiga. Turvaliseks sõiduks on need varustatud kahe rooli, turvakaare ja turvavöödega.

Kardikeskuses saab Grand Prix ja Mini GP pakettide raames võistelda ning aeg-ajalt korraldatakse erinevaid kampaaniaid, näiteks võidavad iga kuu kiireim mees ja naine Unibet Sports Bar´i auhinna.

Koosviibimiste jaoks on olemas privaatne peoruum.

Seega sea oma sammud Laagrisse, Pärnu mnt. 556a, teisele korrusele ja saa adrenaliinirohke elamus maailma ägedaimate kartidega!

Selleks, et olla kursis Unibet kardikeskuse toimetuste ja kampaaniatega, tasub jälgida neid Facebookis.

Meelierutav seiklus Ulaka Kaunitari butiigis

Kui tahad veeta põneva suveõhtu, siis Tallinna südalinnas asuv vallatusi täis pood Ulakas Kaunitar on õige koht, kuhu sammud seada. Seal saad tutvuda seksika pesu, aksessuaaride ning erinevate naudinguvahenditega, millega suveõhtuid vürtsitada. Ulakas Kaunitar on stiilne ja hubane, samas erutav ja põnev butiik. On suurepärane idee näiteks laupäeval koos kaaslasega astuda Tallinnas Roosikrantsi 16 asuvasse kauplusesse ning avastada, millega võiks oma lähedussuhet veelgi põnevamaks muuta.

Lisaks saab minna naiste seltskonnaga kas sünnipäeva tähistama või korraldada lihtsalt üks tore tüdrukuteõhtu, kus võimalik lähemalt uurida kogu ulakat maailma ja saada aimu, mis on välja mõeldud veelgi põnevamate ning intensiivsemate naudingute nimel. Tervitusjoogina pakutakse vahuveini, et vallatu õhtu saaks pisut jahutust. Järgneb 1,5 tundi kestev meelierutav ja lõbus tuur selles huvitavas maailmas, mille käigus saab uusi vallatuid teadmisi ning soodushinnaga osta kaunist pesu, erilisi ligitõmbavaid lõhnu ja muidugi lelusid.

«Sõpradega ulakuste radadel» on sarnane tutvustav õhtu naiste ja meeste segaseltskonnale.

«Shibari – sidumiskunst magamistoas» on populaarne koolitus, kus võimalik õppida sidumist, mis sobib magamistoamängudeks.

Ulaka Kaunitari butiik on uudistamiseks avatud T–R 12–19 ja L 12–18 ning kui on soov veeta põnev õhtu seltskonnaga koolitusel ja selle ulaka maailmaga tutvudes, siis võib kodulehe kaudu ühendust võtta ning aja kokku leppida.

Ulaka kaunitari kodulehel leiab e-poe ja blogid ning Instagramis räägitakse pidevalt uutest toodetest – kel napib julgust kohale minna, saab hea ülevaate.

CINAMONi kino pakub külastajale tõeliselt elamusrohket kinokülastust

Suvi toob tavaliselt kinoekraanile uusi ja põnevaid filme, mis lausa kutsuvad vaatama. Ka see aasta ei ole mingi erand. Tallinnas, T1 IMAX kinos ootavad sind kõige uuemad ja paremad filmid, 3D+ süsteem, ja ägedad üritused igale vanusele.

CINAMONist leiad maailmakuulsa režissööri Wes Andersoni värskeima filmi “Asteroid City”, IMAX filmide eriprogrammi, ja palju muud. Tulekul on veel palju huvitavat nii lastele kui täiskasvanutele. Kinokogemuse saab igaüks - õudukasõber, romantikaarmastaja või animatsioonifänn.

Suve jooksul toimub kinos ka palju erinevaid üritusi ja spetsiaalseid seansse, millest ilma jääda ei taha. 20. juulil toimub kinos naisteõhtu, kus eellinastub Greta Gerwigi “Barbie”. Osalejaid ootavad tervitusjook ja mitmed põnevad üllatused.

CINAMONi selle kuu hitt on aga hoopis märulipõnevik “Võimatu missioon: surmav otsus, 1. osa”. Üritus toimub juba 11. juulil. Külastajaid ootavad mitmed üllatused CINAMONi koostööpartneritelt ning fotograaf, kes toreda sündmuse pildile püüab.

Tõeliselt teistsuguse filmikogemuse jaoks soovitame eriti valju heliga seanssi. Tegemist on ägedalt valju elamusega, mis külastaja kuulmist kuidagi ei ohusta. Lisaks pakub CINAMON mitmeid erinevaid kogemusi igale vanusele. Näiteks on võimalik broneerida privaatset filmiseanssi sulle ja su kaaslastele või mängida hiiglaslikul kinoekraanil hoopis oma lemmikmängu.

Gruppidele ja laagritele pakub CINAMON spetsiaalseid sooduhindu koos tervitusjoogi ja muu põnevaga. Grupiga või laagriga kino külastades on kinopileti hind lausa 3,5 EUR või vähem!

Pakkumine kestab kuni 31. augustini ja selle jaoks tuleb saata CINAMONile email vähemalt 10 päeva enne külastust.

Tihedatel kinokülastajatel soovitame liituda CINAMON Key kliendiprogrammiga, kus sind ootavad mitmed erinevad soodustused ja preemiad. Kõiki soodustusi näed ja programmiga liituda saad siin.

Tondi Lasketiirus pead zombiejahti või tähistad poissmeesteõhtut

Tallinnas, Tondil, ootab sind Baltikumi suurim lasketiir, kus valikus üle 50 tulirelva. Tondi Lasketiirul on tegutsemisaastaid vöö all üle kümne ning lasketiiru populaarsus aina kasvab. Tulirelvast laskma on vahva tulla nii üksi, sõbraga, kui seltskonnaga, sest ainulaadne kogemus on garanteeritud. Laskmine maandab stressi, pakub füüsilist koormust ja annab aega iseendale, samas saab laskmisest tõeliselt mõnusa adrenaliinilaengu.

Kes varem laskmas käinud pole, aga tahaks proovida - hooga otse Tondile! Esimest korda tulijatele sobib hästi “Minu esimene pauk” või “Shooting foreplay”. Kahele soovitame hoopis “Dünaamilist duot” ja seltskonnale “Sõpradega tiiru” paketti. Lasketiirus on võimalik korraldada ka firmaüritusi või teha sõprade vahel laskmisest üks äge võistlus. Igal juhul tehakse relvaohutus ja relva käsitsemine selgeks, aga kõik saavad siiski ka mitmest ägedast relvast laskmist proovida.

Juba kogenumatele soovitame zombiejahti, kus instruktori juhendamisel lastakse spetsiaalsete relvadega 3D-zombisid, mida saadavad toss, kisa, ja sähvatused. Elamus on garanteeritud! Oodatud on ka nooremad relvahuvilised, kellele on mõeldud spetsiaalsed noortepaketid. Laskma oodatakse kõiki noori alates 12. eluaastast.

Kel täpsem käsi ja teravam silm, proovigu kätt hoopis taktikalises laskmises. Külastajal on võimalik broneerida ka laskerada. Lasta saab kuni 45m kauguselt ja korraga saab üles panna lausa 30 märklehte!

Lisaks viib lasketiir läbi erinevaid koolitusi, relvaloa taotleja veebikursust, IPSC turvakursust, ja ka esmaabiandja koollitust. Kõik Tondi Lasketiiru koolitused ja kursused leiad siit.

Kui oled tulirelvadega juba sinasõber, liitu Ghost Tactics laskeklubiga! Klubi raames toimuvad pidevalt põnevad üritused, koolitused ja õppepäevad. Seiklust armastavale sõbrale või pereliikmele on ideaalne kingitus hoopis Tondi Lasketiiru kinkekaart, mille saad soetada siit.

Copy
Tagasi üles