Uus põhjamaine hotellikett võidab lojaalsust kõhu kaudu

reis.postimees.ee
Copy
Strawberry tähendab tõlkes maasikat. Magusad mammud teadaolevalt hotellides pakutavate soodustuste hulka siiski ei kuulu.
Strawberry tähendab tõlkes maasikat. Magusad mammud teadaolevalt hotellides pakutavate soodustuste hulka siiski ei kuulu. Foto: Ivar Leidus / Wikimedia Commons

Strawberry nime saanud hotellides hakatakse püsiklientidele pakkuma innovaatilisi soodustusi.

Varem Nordic Hotels nime kandnud hotellikett on nüüd Starwberry. Eestis selle keti hotelle kahjuks ei leia, küll on neid aga rohkelt Soomes, Rootsis, Norras ja ka Leedus, kus majutusasutusi kokku umbes 200.

Lisaks tavapärasematele püsiklientidele mõeldud pakkumistele, nagu 5 kuni 15 protsenti madalamad hinnad ja tasuta majutuste teenimise võimalus, pakub Strawberry oma püsikundedele edaspidi tasuta kohvi. Selleks ei pea isegi hotellis ööbima: tuleb vaid astuda lähimasse Strawberry hotelli, näidata, et ollakse püsikliendiprogrammi liige ja tasuta kohv (või tee) vastu võtta. Soodustus kehtib siiski vaid päevasel ajal ja kord ööpäevas (kuid ühe külastuse ajal võib topsi ka täita paluda). 

Lisaks pakub Strawberry esmaspäeva hommikuti (mil hotellides tavaliselt vähem kliente) võimalust hommikusööki sõbraga jagada: maksta tuleb vaid ühe eest.

Kohvi lubatakse tasuta isegi juurde küsida
Kohvi lubatakse tasuta isegi juurde küsida Foto: Kuvatõmmis Strawberry Hotels kodulehelt

Rohkem infot programmi kohta leiab Strawberry kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles