NAERA RIBADEKS Lennusaatja muutis tõsise olukorra uskumatult naljakaks etenduseks

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ohutusjuhiste demonstreerimine on tavaliselt lennu kõige igavam, kuid hädavajalik osa. Üks lennusaatja otsustas aga igava ettekande põnevamaks muuta ning esitas reisijatele teatraalse etenduse, mis naerutas sotsiaalmeedias inimesi üle kogu maailma.

Ameerika Ühendriikides toimunud lennul Newarkist Tampasse arvas üks JetBlue lennufirma töötaja, et reisijate tähelepanu on kõige lihtsam köita humoorika etendusega. TikTokki postitatud videos on näha, kuidas lennusaatja demonstreeris reisijatele, kuidas turvavesti õigesti kasutada.

Palju nalja tekitasid ka mehe näoilmed ja dramaatiline liikumine, kui ta näitas inimestele, avariiväljapääsude asukohti ning kuidas vesti küljes oleva vile sisse puhuda. Video üles laadinud Joey MacNeer kirjutas klipi juurde, et lennusaatja muutis reisi niivõrd meeldejäävaks, et lennufirma peaks kindlasti mehe palka tõstma.

Videole kommentaare jätnud inimesed olid MacNeeri arvamusega nõus. Mitmed inimesed imestasid, kuidas lennukis olnud reisijad mehe etendusele rohkem kaasa ei elanud, sest inimesed üle kogu maailma olid lennusaatja pingutustest vaimustuses. Mõned aga kirjutasid, et kuigi lennusaatja ettekanne oli väga naljakas, võib tema hoogsast liikumisest ka päriselt kasu olla. Üks kommenteerija tunnistas, et dramaatiliselt esitatud juhiseid on palju kergem tähele panna ning hiljem ka meeles pidada.

Teised kommenteerijad aga arvasid, et lennusaatja teatraalsed juhised olid segavad ning lõbusas meeleolus ei jää kõik oluline meelde. Videos nähtud lennuki töötaja Peter Echevarria leidis samuti kuulsa klipi üles ja kommenteeris, et tal oli vaid suur rõõm sellel lennul töötada ja ta loodab, et näeb video üles laadinud MacNeeri taas mõnel lennureisil.

@juicephhh Fly Jet Blue also give this guy a raise #fyp #jetblue ♬ original sound - Joey
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles