Finnair hakkab lendama Austraaliasse

reis.postimees.ee
Copy
Finnairi värvides Airbus 330 pikamaalennuk.
Finnairi värvides Airbus 330 pikamaalennuk. Foto: Masakatsu Ukon / Wikimedia Commons

Sügisest muutub võimalikuks Soome lennukompanii lennukites Sydneysse reisimine. Tõsi, ametlikult on tegu ühe teise lennufirma lennuga.

Reisiuudiste portaali Loyaltylobby kinnitusel paneb Finnair mõned oma Airbus 330 lennukid koos meeskondadega alates oktoobrist opereerima oneWorldi partner Qantase lende Singapurist Sydneysse. Märtsist lisanduvad ka Bangkok-Sydney lennud. Seega on lennud justkui Qantase oma, kuid reisitakse Finnairi pardal. Ilmselt pakuvad teenindust Finnairi lepingulised stjuuardid-stjuardessid Thaist ja Singapurist.

Loyaltylobby hinnanguil oli Finnairil raskusi oma vanemate Airbus 330 lennukitele rakenduse leidmisel, sest üle Venemaa lendamise vältimine ja pikenenud lennuaeg tähendavad, et need lennukid ei suuda efektiivselt toimida osadel marsruutidel. Kuigi Austraalias ei ole Finnairi värvides lennuk tavaline vaatepilt, ei ole ärilises lahenduses palju uudset. Näiteks opereerib Finnair juba mõnda aega osasid lende Skandinaaviamaade pealinnadest Dohasse oma teise oneWorldi partneri Qatari jaoks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles