LIIGA KITSAS Pluss-suuruses naine leidis lennuki salongis suure probleemi

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks pluss-suuruses naine väidab, et lennufirmad diskrimineerivad ülekaalulisi inimesi, sest nad ei ole lennuki salongi suuremate reisijate jaoks kohandanud.

Suure kehakaaluga TikToker Olivia jagas hiljuti sotsiaalmeedias videot, kus ta tõstis esile ühe lennukites esineva probleemi. Naise sõnul on laiemate puusadega inimestel üsna võimatu kitsastes lennuki vahekäikudes liikuda, kirjutab Tyla.

Videos näitab naine, kuidas ta näeb istmete vahel kõndides palju vaeva ning ei suuda korralikult külge keerata. Olivia lisas klipi juurde ka teksti, kus ta kirjutab, et see on lausa diskrimineerimine, et 2023. aastal ei ole endiselt lennukitele laiemaid vahekäike ehitatud.

Tema video tekitas inimestes palju arvamusi ning paljud ei olnud naisega ühel meelel. Mõned Olivia jälgijad olid temaga nõus, arvates, et kõigil peaks olema õigus mugavalt reisida. Üks naine kommenteeris, et just kitsaste tingimuste pärast lendab ta alati vaid äri- või esimeses klassis. Ta selgitas, et kuigi ta pole kehaehituselt suur, pole ta ka väga pisike ning laiemate istmetega klassis saab ta rahumeelselt lennata.

Paljud aga siiski ei arvanud, et kitsad vahekäigud kedagi diskrimineerivad, kuid kinnitasid, et lennufirmad võiksid erinevate inimestega rohkem arvestada. Üks inimene kirjutas, et kuigi tal pole sellega probleeme olnud, mõistab ta, et lennukis külg-külje kõrval istuda on üsna ebamugav. Mõni aga arvas, et ehk on lennukite ruumipuuduse põhjus rahaline. Laiemad vahekäigud tähendavad ka vähem istekohti ja müüdavaid pileteid.

@notoriousstuff

Those inconsiderate airlines at it again.

♬ original sound - Notorious Stuff
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles