EBAMEELDIV VIDEO ⟩ Indias sadas taevast alla midagi hirmuäratavat

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Enamasti on inimesed harjunud taevast langeva vihma või lumega, kuid Indias nägid inimesed hoopis palju ebameeldivamat sadu.

Videole on püütud justkui õudusfilmist pärit juhtum, mil India osariigis Biharis sadas taevast alla tuhandeid valgeid usse. Roomajate sadu, mis oli üsna kurjakuulutava moega, tekitas inimestes omajagu paanikat ja segadust, kirjutab New York Post.

Kohalikud meediaväljaanded teatasid, et ehmunud kohalikud hakkasid kiiruga oma poode sulgema ja ennast tuppa peitma, et ennast ootamatu nähtuse eest kaitsta. Õnneks ei olnud olukord ohtlik ja ussikesed ei kahjustanud kedagi. Siiski pole välja selgitatud, kuidas selline veider juhtum aset leidis ja mis selle põhjustas.

See pole aga esimene kord, kui taevast on usse sadanud. Hiina Liaoningi provintsi kodanikel kästi kaasas kanda vihmavarju, sest taevast hakkas langema vihmausse. Põnev nähtus sai ka sotsiaalmeedias ruttu kuulsaks, kuid taimeeksperdid juhtisid tähelepanu sellele, et kõige tõenäolisemalt on tegemist hoopis pikkade urbadega, mis linnas kasvavate paplipuude küljest lahti lendavad.

Kuigi on tõestatud, et ussid on tegelikult hoopis taimed, on teada, et lennuvõimetud elusolendid võivad siiski taevast alla sadada. Veebruaris said austraallased paraja šoki, kui taevast hakkasid alla kukkuma väikesed elusad kalad. Eksperdid aga üritasid olukorda selgitada, öeldes, et selliseid olukordi põhjustavad näiteks tugevad tormid või tornaadod, mis korjavad veest kalad üles ning viivad need siis mujale.

Vaata uskumatut videot SIIT

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles