Maailma maagiliseimas paigas pilte teinud turistid alustasid verist kaklust

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Ühes maailma kõige maagilisemaks kohaks nimetatud teemapargis Disney World tekkis suur tüli pealtnäha täiesti tühise probleemi pärast.

Tüli, mis arenes lausa füüsiliseks kakluseks, sai alguse kahe perekonna vahel, kes saabusid teemaparki ning soovisid ühe sildi ees pilti teha. Pealtnägija filmitud videost on näha, kuidas äsja teemapargi väravast sisse astunud perekonnad omavahel agressiivselt räägivad ning üritavad siis ka rusikatega vehkides probleemi lahendada, kirjutab Daily Star

Kaklusest jagatud klipi taustal on kuulda pealtnägijate segadust, kes ei mõista, kuidas on võimalik niivõrd toredas paigas endast välja minna. Mitmed inimesed jagasid, et see olukord tekitas neis isegi hirmu.

ohalik politsei väitis hiljem, et probleem tekkis sellest, et üks perekond seisis Disney Worldi 100. aastapäeva tähistava sildi ees, kuid samal ajal soovis teine perekond sildi juures pilti teha. Kui see perekond palus teisel perel pisut sildi juurest eemale liikuda, siis nad keeldusid. Pereliikmed läksid olukorra peale endast välja ning üks pereliige lõi teisele rusikaga näkku.

Perekondade tore külastus jäi väga üürikeseks, sest kakluse tekitanud pereliikmetel paluti teemapargist lahkuda. Rusikahoobid olid aga niivõrd tugevad, et üks inimene vajas ka arstiabi, kuid ta ei soovinud selles osas kellelegi süüdistust esitada.

Vaata veidrast olukorrast videot SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles