SUUR SEGADUS Naine soovis lennata koju, kuid jõudis hoopis üllatavasse sihtkohta

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks naine sattus lennujaamas niivõrd suurde segadusse, et lendas oma algse sihtkoha asemel hoopis tuhat kilomeetrit kaugemale.

USAst Pennsylvaniast pärit Beverly Ellis-Hebard reisib sageli oma Philadelphia kodu ja teise kodu vahel, mis asub Floridas Jacksonville'is. Sellise reisi võttis naine ette ka eelmise aasta novembris, kui ta lendas taas Floridasse, kirjutab Unilad.

Kohaliku uudistejaama järgi läks naisel lennujaamas kõik plaanipäraselt, kuni tal oli vaja vahetult enne lennuki õhkutõusmist tualetti minna. Beverly oli hiljuti käinud seljaoperatsioonil ja seetõttu võttis tal tualetis käimine palju vaeva, seega küsis naine enne tualetti minekut, kas tal on selleks piisavalt aega. Lennujaama töötaja vastas Beverlyle, et tal on aega umbes 20 minutit.

Kui naine lennujaama tualetist naasis, oli tema lend peaaegu täielikult juba pardale läinud ning lennufirma hakkas tasapisi väravat sulgema. Ta hakkas kiiresti ennast lennule registreerima, kuid väravas töötanud inimene arvas, et tema käsipagas on lennukisse kaasavõtmiseks liiga suur ning palus kohvri pagasimõõturisse tõsta. Kui Beverly oma kohvrit pagasi mõõtmiseks mõeldud kastist välja üritas võtta, sai tema käsi niivõrd halvasti kriimustada, et tema käest hakkas verd jooksma.

Seejärel kiirustati naist lennukile minema, kuid see oli alles tema hirmsa reisi algus. Lennukis üritas üks stjuardess Beverly kriimustusi ravida ning ütles talle lohutuseks, et õnneks saab ta varsti Jamaical olles lõõgastuda. Naine meenutas, et ta hakkas selle lause peale naerma ning ütles, et kuigi ta tahaks väga Jamaicale minna, ei saa ta seda endale lubada.

Stjuardessi nägu muutus selle peale väga tõsiseks ning ta ütles naisele, et see lennuk lendab Jamaicale. Lisaks sellele, et naine oli sattunud täiesti vale lennu peale, tekitas probleeme ka see, et Beverly polnud endaga kaasa võtnud passi, sest ta ei plaaninud riigist välja lennata.

Selgus, et sel ajal, kui naine lennujaama tualetis käis, muutus tema lennu pardalemineku värav ning väravast väljunud lend suundus nüüd Kariibi mere poole. Õnneks lubasid Jamaica võimud tal maandumisel lennujaamas viibida, sest see tähendas, et ta polnud ametlikult USA pinnalt lahkunud.

Beverly pandi pärast Jamaical maandumist ruttu järgmisele lennule tagasi Philadelphiasse, kuid seda lendu pidi naine mitu tundi ootama. Keerulise olukorra tekitanud lennufirma on avaldanud, et kahetsevad juhtunut ja on reisija ees vabandanud. Lisaks sõnasid nad, et on naisele lennupiletite raha koos suurema hüvitisega tagasi maksnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles