LUKSUS VAID VANEMATELE Rikas isa jagab, miks tema lapsed alati turistiklassis lendavad

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks isa tekitas sotsiaalmeedias paraja segaduse, kui jagas, et ostab oma lastele alati lennukisse turistiklassi piletid, samal ajal kui ta ise koos naisega esimese klassi istmetel luksust naudivad.

Kinnisvaramogul Samuel Leeds postitab tavaliselt sotsiaalmeediasse nõuandeid ettevõtluse arendamiseks, kuid nüüd jagas 32-aastane mees hoopis vanemlikku nõu teistele jõukatele peredele. TikTokki postitatud videos näitab mees, kuidas nad perega reisivad ning hoiatab rikkaid vanemaid, et nad oma lapsi arutult hellitades ära ei rikuks, kirjutab Tyla.

Klipis jagab mees, kuidas ta oma kaks väikest last turistiklassi istuma jätab, et ta saaks oma naise Amandaga lennuki eesotsas esimeses klassis rikkalikult einestada. Ta selgitab, et ei taha oma lapsi esimeses klassis lennutades ära hellitada ning samas ei taha ta koos oma lastega istuda, sest ta on lennuki luksuslikumas osas viibimise välja teeninud.

Ta näitab, kuidas lapsed jäävad lennukis vanematest üsna kaugele istuma ning mees liigub nende juurest lennuki esiossa, kus ootab teda rikkalik söögikord. Video lõpus küsib ta inimestelt arvamust, kas nad nõustuvad tema mõtteviisiga või mitte.

Video alla laekunud kommentaarid olid üsna vastakad, sest kuigi leidus neid, kes mehe käitumist kiitsid, oli palju ka neid inimesi, kes nimetasid teda halvaks lapsevanemaks. Üks kommenteerja arvas, et mees õpetab sel viisil oma lastele väärtusliku õppetunni, et luksust pole võimalik niisama saada. Lisaks on see hea ka vanematele, sest nad saavad puhata ning säästavad natuke raha.

Teine inimene oli aga hämmingus, et inimesed Leedsi suhtumisest häiritud olid, sest lapsed, kellel pole tööd ega sissetulekut, ei olegi esimese klassi kohti välja teeninud. Peale selle toodi välja, et lapsed jäid turistiklassi koos lapsehoidjaga, seega polnud ka seda muret, et nad oleks täiesti ilma järelvalveta.

Siiski ei olnud paljud lapsevanemad pereisa teguviisiga nõus ja arvasid, et mees ei ole oma lastele hea vanem. Üks ema kommenteeris, et ta ei tahaks kunagi lennukis oma lastest niivõrd kaugel istuda. Temaga nõustus ka teine inimene, kes sõnas, et tahab hea meelega oma lastega lennureisil aega veeta.

Leedsi väide, et lapsed pole häid istekohti välja teeninud, oli samuti mitmele inimesele vastukarva. Mitmes inimeses tekitas see mõttekäik lausa segadust ning nad kirjutasid, et nad ei mõista, kuidas saavad väikesed lapsed midagi välja teenida, kui nad on alles oma elu alustamas.

@samuel_leeds Don’t worry, they were sat with their nanny ❤️ dint spoil your children #samuelleeds #richpeopleproblems #spoiledchild ♬ original sound - Samuel Leeds
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles