NAERUKRAMBID Peremaja rentinud paari ootas ees tõeline üllatus: «See on väiksem, kui meie auto!»

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Tõeline nukumaja
Tõeline nukumaja Foto: Video kuvatõmmis

Puhkuse ajaks maja rentinud neljaliikmeline perekond sai autos naerukrambid, kui õdusa rendipesa juurde jõudsid. 

Ema, isa, kaks last ja kaks koera sõitsid kaheks ööks mõnusale perepuhkusele. Pereisa broneeris neile ööbimiseks armsa maja, mis oli sobivas asukohas ning väga soodsa hinnaga ning detailidesse laskumata rõõmustas hea tehingu üle. 

Perekond oli oma nooremat last, poeg Aidanit, kolledžisse saatmas ning otsustas seda enne omakeskis tähistada. Selgus, et isa JJ Keefe oleks pidanud siiski veidi rohkem taustatööd tegema, enne, kui rutaka broneeringu tegi. 

25-aastane tütar Kylie jäädvustas videole enda ja oma venna lõbusa reaktsiooni, kui nad ööbimiskoha juurde jõudsid. Kumbki neist ei suutnud naeru kinni pidada, sest see nukumajasarnane hütike osutus tibatillukeseks. Kuidas neljaliikmeline pere koos kahe koeraga sinna mahtuma oleks pidanud, pole teada.  

@kylierosekeefe can you guys please laugh wifh me at this again #fyp #tinyhome #airbnb ♬ original sound - Kylie Keefe

Majakese esimene korrus oli kõigest 10 ruutmeetri suurune, sellele lisandus 8 ruutmeetri suurune teise korruse rõdu. Ema ja isa jäid koos koertega sellesse tibatillukesse majakesse magama, aga lapsed saatsid nad siiski lähedalasuvasse hotelli. 

AirBNB kompenseeris pereisale segaduse 500 euro suuruse vautšeriga ning lisaboonuseks kinkis kogu perele ööbimise luksuslikus Hiltoni hotellis. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Teised ajakirjad

Tagasi üles