HOIA SILM PEAL Üksikema jahmatas mees, kes varastas tema lapse istekoha

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Puhkused meeldivad kõigile, eriti veel siis, kui need on stressivabad ning ei pea ühegi asja pärast muret tundma.

Üks ema pidi aga pisut muretsema, kui koos pojaga ette võetud puhkus võttis üllatava pöörde. Üksinda last kasvatav Natalie Kempson jagas TikTokis pisut humoorikat videot, ühest vanemas eas meesterahvast, kes varastas lapse lamamistooli kohe, kui poiss basseini hüppas, kirjutab Honey

Kempson oli üsna suures kimbatuses, sest ta oli basseini ääres vaid koos oma pojaga ning lamamistoolil olid poisi asjad, mis oleks võinud mehele selgelt viidata, et tool on juba kasutuses.

Video on sotsiaalmeedias üsna populaarseks muutunud ning inimesed on mehe käitumisest üsna segaduses. Üks kommenteerija kirjutas, et see tundub täiesti arusaamatu, miks mees arvas, et ta võib juba kasutuses toolile istuda. Teine kommenteerija aga arvas, et ehk on see saatuse märk ning naine peaks üritama mehega tuttavaks saada.

Basseinide ääres olevad lamamistoolid on küll kõigile kasutamiseks, kuid üllataval kombel on see tekitanud puhkajate seas üsna palju vastakaid arvamusi. Juba mitu aastat tagasi sai rahvast täis kuurortides populaarseks süsteem, kus inimesed ärkavad varavalges, et hotellide basseini ääres endale lamamistool broneerida. Taktika järgi saab tooli endale kinnitada siis, kui sellele oma rätik peale laotada.

Selline süsteem tekitab aga paljudes pahameelt, sest inimesed, kes toole broneerivad, ei kavatse neid otsekohe kasutama hakata ning nii võib märgata üsna palju pealtnäha tühje toole, mida basseinis ujujad kasutada ei tohi.

@nataliekempson #fypシ #fyp #holiday #singlelife ♬ Oh No (Instrumental) - Kreepa
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles