SUUR EHMATUS Paar leidis oma kohvrist hirmutava kaasreisija

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks reisilt koju naasnud paar sai suure šoki, kui nad avastasid oma pagasist ootamatu kaaslase, kirjutab Tyla

31-aastane James Mugridge ja tema elukaaslane Emma Forrester leidsid oma kotti lahti pakkides niivõrd hirmutava üllatuse, et hakkasid suurest ehmatusest üle keha värisema. Mees meenutab, et päev pärast seda, kui nad Mehhiko reisilt koju jõudsid, otsustas ta riideid lahti pakkima hakata. Ta lappis riideid enesekindlalt tagasi kappi, kui märkas koti küljes suurt tarantlit.

Hirmutav olukord ajas paari segadusse ning nad ei teadnud esmalt, mida sellise tegelasega peale hakata. Tarantli jaoks oli aga seis väga kurb, sest ta leiti kohvrist surnuna. See tegi Jamesi jaoks ämblikuga tegelemise siiski lihtsamaks ning ta sai hukkunud kaasreisija söögipulkadega karpi hoiule tõsta.

Selgub, et paaril on ka oma teooria selle kohta, kuidas ämblik nende pagasisse sattus. Emma räägib, et nad ööbisid Mehhikos Yucatani poolsaarel, mis on tuntud oma mitmekesise džungli poolest. Kirevaid loomi ja putukaid nägi paar isegi hotellis olles, sest hotelli basseini läheduses olev sein oli erinevate olenditega kaetud ning nad kahtlustavad, et sealt väike tarantel nende kotti sattuski.

James aga mõtleb siiani hirmuga sellele, kuidas ta reisilt lahkudes üsna suvaliselt kotti kokku pakkis ning ilmselt oma kätega ämblikule väga lähedal oli. Nad ütlevad, et tõenäoliselt oleks tarantel paari koju elusana jõudnud, kui lend poleks olnud ülerahvastatud. Suure reisijate arvu tõttu pidi esmalt käsipagasiks mõeldud kott minema siiski lennuki pagasiruumi, kus ilmselt külm temperatuur ämblikule saatuslikuks sai.

Vaata huvitavast leiust videot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles