Naine jagab nippi, kuidas reisil pidutsedes ebameeldivaid mehi eemale hoida

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Sotsiaalmeedia staar paljastas, et tema ja ta sõbrannad kasutasid välismaal pidutsemas käies väga omapärast moodust, kuidas ebameeldivate meeste tähelepanust pääseda.

23-aastane Mikaela Testa jagas oma skeemi üksikasju TikTokis, tunnistades, et kuigi igale mehele peaks piisama, kui talle «ei» öeldakse, on üks väike ese, mis nagu imeväel tüütuid mehi temast eemale hoiab, kirjutab Tyla.

Naine räägib, et nii tema kui ta parimad sõbrannad kandsid Bali reisil õhtul väljas käies võltsitud kihlasõrmuseid. Väike tagasihoidlik sõrmus vasaku käe sõrmes võib küll tunduda ebaoluline detail, kuid naise sõnul sai ta sel viisil sõbrannadega segamatult pidutseda.

Testa arvab, et kuna mehed austavad teisi mehi rohkem kui naisi, siis, kui naine näitab välja, et on kihlatud, jätavad uudishimulikud mehed ta kergemini rahule. Naised veetsid suurema osa õhtust lihtsalt sõrmustega poseerides ja lõbusalt kihlust teeseldes, kuid siiski pidid nad ehet ka soovimatu tähelepanu tõrjumiseks kasutama.

Võib tunduda imelik, et mõned naised tunnevad, et peavad teesklema, et nad on kihlatud, selleks et mees enam huvi välja ei näitaks, kuid vahel on see hea moodus, kuidas mõnusalt vaid oma sõbrannadega aega veeta.

Mikaela Testa jälgijad olid naise nipist üllatunud, kuid kirjutasid, et kavatsevad seda ka ise kindlasti proovida. Üks kommenteerija jagas, et on sellist taktikat varem klubis kasutanud ning see töötab alati. Inimesed nimetasid Testa trikki üheks parimaks reisinipiks, mida iga vallaline naine võiks oma turvalisuse peale mõeldes kasutada. 

@mikaelatesta

♬ original sound - Mikaela Testa
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles