ÕUDUSUNENÄGU ⟩ Stressis ema: meie villa basseinivee temperatuur oli vaid 24 kraadi

Mona Lii Konnapere
, reporter-toimetaja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks murelik ema kurtis, et tema puhkus muutus õudusunenäoks, kui ta avastas, et tema broneeritud ööbimiskoha basseinis oli veetemperatuur lubatust kuus kraadi madalam.

Suurbritannia linnast Romfordist pärit Gulnara Adomene rääkis, et broneeris koos oma sõbra Luda ning nende mõlema lastega puhkuse rannaäärses villas Hispaania saarel Lanzarotel. 40-aastane naine ütles, et ta planeeris kuude kaupa seitsmepäevast puhkust, kuid muutus sihtkohta jõudes üsna pea närviliseks ning leidis majutuskohas mitmeid suuri vigu. Kõige suuremaks murekohaks pidas naine aga basseinivee temperatuuri, sest maja omaniku sõnul oleks pidanud vesi olema vähemalt 30 kraadi, kuid naise väitel oli see vaid 24 kraadi, vahendab Tyla

Naine jagas, et nad jõudsid broneeritud villasse õhtul kella üheksa paiku ning maja omanik oli siis ka kohal, et uutele ööbijatele ruume tutvustada. Adomene sõnul näitas omanik talle maja ning basseini, kuid kui naine käe basseinivette sirutas, tundis ta, et vesi on veidi külm. Ta küsis omanikult, mitu kraadi vesi hetkel on ning omanik selgitas, et kuigi õhtusel ajal on veetemperatuur umbes 25 kraadi, siis päeval ulatub see kuni 32 kraadini.

Kui Adomene järgmisel päeval üles ärkas ning päevavalguses majaga tutvus, avastas ta enda sõnul mitmeid probleeme. Ta ütles, et majas oli üks suur mõranenud klaas, vannitoast leidis ta katkise dušiotsiku ning kõige tipuks oli pesumasinas hallitus.

Ta kurtis, et hommikul üritasid nad ka basseini ujuma minna, kuid miski ei läinud plaanipäraselt. Kui naine basseini katva kaane üles tõstis, hüppas tema üheksa-aastane tütar kohe vette. Tüdruk jäi naise väitel sinna vaid kümneks minutiks ning kui ta veest välja tuli, oli laps külmavärinates. Ka teised lapsed üritasid vette minna, kuid otsustasid siiski ujumisest loobuda. Adomene ja tema sõber ei soovinud samuti basseinis mõnuleda, sest vesi oli liiga jahe.

Naise sõnul oli sooja basseini olemasolu lastele väga oluline, kuna nad ei viibinud saarel suvekuudel ning meri oli sel ajal ujumiseks liiga külm. Hädas ema võttis ruttu maja omanikuga ühendust, kes vastas, et kui villas on probleeme, tuleb ta neid muresid järgmisel päeval lahendama. Adomene väitel pidi ta abi mitu päeva ootama ja kui lõpuks basseini parandama tuldi, kartis naine, et vee soojenemine võtab veel mitu päeva aega. Parema lahendusena leidis ta, et on lihtsam ennast villast välja registreerida ning peaaegu 800 euro eest uude hotelli minna.

Lastega puhkust nautima tulnud ema sõnas, et nad ootasid põnevusega puhkust, kuid isegi siis kui nad hotelli vahetasid, ei saanud naine oma murest lahti. Ta tunnistas, et tunneb kurbust ja pettumust ning on võimalik, et ta ei julge enam kunagi nii suurt maja üürida. Ta nimetas kogemust lausa õudusunenäoks ning ütles, et ta pole mitte kunagi midagi sellist kogenud.

Villa omanik Fabrizio Rossi otsustas aga süüdistustele vastata ning jagas videot, mis näitas, et basseinivesi oli 30 kraadi, kui basseinile oli eelnevalt kate korralikult peale pandud. Mees vabandas tekkinud murede pärast, kuid ütles, et tegelikult oli naine ise probleemides süüdi. Ta selgitas, et kuna tegemist on välibasseiniga, tuleb selle kate igal õhtul korralikult basseinile peale panna, sest vastasel juhul jahutab õhutemperatuur ka vee maha. Mees sõnas, et naine jättis basseini ööseks avatuna ja seetõttu oligi vesi hommikul väga külm. Tema väitel on kõik teised kliendid jätnud alati väga positiivset tagasisidet ning seekord oli probleem hoopis naises, kes saatis talle kolme päeva jooksul ligi 80 sõnumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles