RUTTU KOJU TAGASI Reisibüroo saatis sõbrannad õuduste reisile

Mona Lii Konnapere
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: GaudiLab/Shutterstock

Kaks sõbrannat väidavad, et reisibüroo saatis neid niivõrd halvale reisile, et nad otsustasid juba esimesel päeval koju tagasi sõita, kirjutab Honey.

Grace Webster jagas oma kohutavat reisikogemust TikTokis, kus ta süüdistas reisibürood suurepärase puhkuse kohta valetamises. Naine postitas sotsiaalmeediasse hulga fotosid ja videoid reisil nähtust, mis ei vastanud absoluutselt sellele, mida reisibüroo neile lubas.

Webster selgitab, et nende reisiagent saatis nad aprillis Kreekasse Kosi saarele, öeldes, et see aastaaeg on suurepärane ning sobib ideaalseks puhkuseks kahele 20-aastasele neiule. Naise jagatud piltidelt on näha, et reisi ajal oli saarel ilm väga halb ning ka hotelli basseinid olid veest tühjaks lastud.

Ta näitas ka hotellituba, kus naised viibisid ning rääkis, et nende toa uks ei sulgunud korralikult ja hotellis algas nende seal viibimise ajal ehitus, mis nende puhkust segas. Reisibüroo sõnul pidid nad ööbima merevaatega toas, kuid selle asemel nägid reisijad aknast munakivisillutisega tänavaid ning merd ei saanud nad mitte mingil moel näha.

Naistele lubati, et reisi ajal näevad nad Kosi liiklusrohkeid tänavaid, kuid peaaegu kõik tänavad olid tühjad. Lisaks olid paljud turistidele mõeldud kohad suletud ning Websteri sõnul olid kohalikud mehed väga ebaviisakad, sest nad hüüdsid tihti naistele kohatuid kommentaare.

Reis ei läinud paremaks ka rannas, kuhu soovitati sõbrannadel kindlasti minna, sest selgus, et kohalikus rannas polnud üldse liiva. Naised tahtsid nii meeleheitlikult koju naasta, et nad broneerisid ruttu kõige esimese saadaoleva lennu tagasi Ühendkuningriiki. Seetõttu pidid nad lendama Gatwicki lennujaama, mitte Manchesteri, kust nad algselt reisile läksid.

Reisilt lahkudes tundsid sõbrannad kergendust ja olid rahul, et õudne reis lõpuks läbi saab. Paljud TikTokis videot näinud inimesed aga arvavad, et naiste kehv reis ei olnud täielikult reisibüroo süü ning noored sõbrannad oleksid pidanud enne reisile minekut rohkem põhjalikku eeltööd tegema.

@graciewebxox You have to laugh or you’ll cry x @Tegan ##bestfriend #holidaygonewrong @@easyJet @Hays Travel ♬ Oh No - Kreepa
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles