Masenduses naine: mu mees reisib ainult koos oma lähedase sõbraga

Mona Lii Konnapere
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üks naine jagas sotsiaalmeedias kurba lugu sellest, et tema abikaasa käib väga pikkadel puhkusereisidel tihti ilma temata. Naine pöördus murega Redditi kasutajate poole, et uurida, kas mehe selline käitumine on normaalne, ning sai vastuseks palju arvamusi, kirjutab Tyla.

Postituses selgitas 40-aastane naine, et tal on imeline ja armastav abikaasa, kes on väga hoolitsev isa, aitab ka kodutöödega ja teenib piisavalt raha, et pere saaks mugavalt elada. Kahe lapse ema ütles aga, et on üks üsna suur probleem: meest pole tihti kodus. Ta kirjutas, et tema mehel on lähedane sõber, kes elab temast viie tunni kaugusel ning keda mees paar korda kuus külastab. Lisaks võtavad nad igal aastal ette mõne 4–6-päevase reisi.

Naine sõnas, et näiteks eelmisel sügisel käis mees koos sõbraga kahenädalasel välisreisil. Ta oli küll oma mehe plaanidest varakult teadlik ja pidas seda heaks ideeks, kuid seda vaid juhul, kui sellised pikad reisid toimuvad kord paari aasta tagant. Naine aga kirjutab, et juba kuu aega pärast reisi ütles mees talle, et tal on sõbraga kevadeks plaanis veel üks välisreis. Seekord oli sihtkoht selline, kuhu ka naine ise oli alati tahtnud minna ning paar oli varem mõelnud sinna reisida. Naine ei olnud olukorraga rahul, kuid lubas siiski mehel 7–10-päevasele reisile minna.

Mees tegi siis järgmise plaani ja otsustas koos sõbraga ka suvel reisile minna. See tekitas naises veelgi rohkem pahameelt, sest jällegi oli tegemist kohaga, kuhu nad olid perega plaaninud tulevikus minna. Olukorra muutis hullemaks ka see, et naine sai teada, et nii kevadine kui ka suvine reis kestavad kumbki kolm nädalat.

Postituse teinud naine tunnistas, et regulaarsed pikemad ärasõidud olid talle väga kurnavad. Ta kirjutas, et oli endast väljas ning ütles mehele, et tunneb end reedetuna ja mahajäetuna. Kuna mõlemad reisid jätsid mehe kõrvale suurtest lastega seotud sündmustest, tundis naine, et peab lapsi täiesti ise kasvatama. Mees aga arvas, et naine reageerib üle ja ta väärib tähendusrikkaid sõprussuhteid.

Siiski leidis naine, et aasta jooksul kaks kuud reisil olla on liiga palju. Kui mees ka iga kahe kuu tagant pikemalt sõbra juures külas käib, on ta kokku umbes neli kuud perest eemal. Mures naine küsis seetõttu sotsiaalmeedias nõu: kas olukord on tõesti nii ebaõiglane, kui talle tundub, või on ta hoopis kade?

Vastustes valitses selge üksmeel, et naine on tõesti sattunud väga ebaõiglasesse olukorda ja mees käitub valesti. Siiski olid inimesed eriarvamusel selles asjus, mida abikaasa tegelikult nendel pikkadel reisidel teeb. Mitmed kommenteerijad pakkusid, et mehe «sõber» on hoopis teine naine ning ta kasutab lihtsalt ettekäänet, et oma uue armastusega koos olla. Mõned arvasid aga, et naine peaks siis ka rohkem reisima ning «karistuseks» mehe pikemalt ise lastega koju jätma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles