ÕNNELIK PUHKUS ⟩ Soome pakub sel suvel turistidele tasuta reise

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Soome on leidnud toreda lahenduse neile, kes tunnevad, et vajavad sel suvel kosutavat puhkust. Maailma kõige õnnelikumaks riigiks nimetatud paik kingib õnne jagamisele pühendatud programmi raames inimestele tasuta reise.

Neljapäevane programm, nimega Masterclass of Happiness (Õnne Meistriklass - toim.) toimub 12. juulist kuni 15. juulini ja seda juhib riigi turismiorganisatsioon Visit Finland. Põnev kogemus laseb puhkajal sukelduda kohalikku loodusesse ning omaks võtta riigi harjumused ja traditsioonid, kirjutab House Beautiful

Õnne otsivad turistid suunduvad Kuru kuurordisse, privaatsesse puhkekohta, kus on hingekosutav taimestik ja loomastik. Visit Finland kirjutab oma kodulehel, et nad usuvad, et õnn ei ole müstiline võime, mis on inimesele kaasasündinud. Nende arvates on õnn suhtumine ellu ja seda saab inimene vabalt õppida.

Programmis osalejad saavad peatuda privaatses villas, kus nad omandavad tasakaalustatud elu säilitamiseks vajalikud oskused. Kohalikud eksperdid tegutsevad isiklike treeneritena, kes juhendavad gruppi tegevustes, sealhulgas õpetavad looduslikku käsitööd ja viivad läbi võimlemisi Soome metsades ja järvede ääres.

Kõik, kes soovivad programmis osaleda, saavad kandideerida kas üksi või paaris. Kõik hinnas reisi taotlemiseks peab täitma internetis avalduse ning lisaks võtma osa sotsiaalmeedia väljakutsest, mille kohta leiab infot Visit Finlandi Instagrami ja TikToki lehtedelt. Kõik taotlused tuleb esitada 2. aprilliks ja esitatud taotluste põhjal valib Visit Finland programmis osalema 10 inimest.

Neid, keda programmi ei valita, ei pea siiski huvitavast kogemusest ilma jääma, sest Visit Finland jagab õnnelikku elu õpetavaid tunde hiljem ka veebis. Nii saavad kõik inimesed õppida, kuidas elule õnnelikult läheneda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles