EREKTSIOON LIIVA ALLA ⟩ Maailmakuulsa nudistide ranna põnev etikett (2)

Triin Palmipuu
, naine.postimees.ee ajakirjanik
Copy
Reeglid on mõeldud just selleks, et kõik rannalised ennast mugavalt ja turvaliselt tunneksid
Reeglid on mõeldud just selleks, et kõik rannalised ennast mugavalt ja turvaliselt tunneksid Foto: Shutterstock

Hauloveri rand Floridas on üks USA populaarsemaid randu, mis meelitab igal aastal ligi umbes 1,3 miljonit külastajat.

Üle kahe kilomeetri pikkune valge liivaga kaunis rannajoon ja sädelev vesi, liival päevitavad inimesed – esmapilgul ei pane tähelegi, et rand kuidagi tavapärasest erineks. Veidi lähemale jõudes ja süvenedes aga näeb paljaid kehasid ja silte «Riietus pole kohustuslik». 

Hauloveri rand Floridas on üks Ameerika populaarsemaid nudistide randu, olles ka üks väheseid seaduslikke paljalt päevitamise randu. Populaarsel paigal on oma külastajatele ranged reeglid, et kõik ennast seal mugavalt ning turvaliselt tunneksid. 

Kuigi nudism ei ole seksuaalsusega seotud, ei saa mõnikord parata, kui põnevus või närvilisus peenise elevile ajab. Seda pole vaja karta – ranna kodulehel on sellisteks puhkudeks konkreetsed juhised ja näpunäited. Esmalt on üles laetud hoiatus oma erektsiooniga mitte uhkeldada, teised ei taha seda vaadata. 

Meestel, kelle suguti jäigastuma kipub, soovitatakse keerata kõhuli, kaevata erekteerunud kehaosa liiva sisse, katta rätikuga või joosta vette. 

Inimsõbralikult on välja toodud, et kõik inimesed on teretulnud ning ükski volt, nahadefekt, tätoveering, augustamine või muu pole tabuks. See rand on selleks, et kõik saaksid end vabalt tunda. Lisaks ei ole alasti olemine sugugi kohustuslik. 

Nudistide rannas on kõik teretulnud.
Nudistide rannas on kõik teretulnud. Foto: Shutterstock

Enda või partneri seksuaalne puudutamine on täiesti keelatud, kirjutab Hauloveri ranna veebisait. Kes eneserahuldamise või partneriga seksimisega vahele jääb, jagab selgitusi politseile. 

Jõllitamine on keelatud. Loomulik uudishimu ongi loomulik. Kuid teiste pinev vahtimine nii, et see neis ebamugavust tekitab, on suur viga. Ja nudistiga vesteldes pidage meeles, et vaatate talle pigem silma kui… mujale.

Rätikud on kohustuslikud. Nudistidel on igal pool käies kaenlas rätik. Selleks on head põhjused. Esmalt hügieen – kes tahaks istuda pingil, millele on toetanud enne võõras higine tagumik. Teine, praktilisem põhjus on vältida liiva sattumist kohtadesse ja kehaõõnsustesse, kus see pole teretulnud.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles