RUMALUSE TIPP ⟩ Sõbrad arvasid, et nad lendavad Budapesti, kuid jõudsid hoopis teise riiki

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Inimesi tabab reisi eel tihti hirm, et pass on maha ununenud või mõni oluline asi on jäänud kaasa pakkimata, kuigi kõik tähtsad esemed on juba mitmendat korda üle kontrollitud. Kaks Budapesti suunduvat sõpra arvasid, et neil on kõik toredaks reisiks valmis, kuid nende suureks üllatuseks oli reisi kõige olulisem osa täiesti rikutud, vahendab travel.nine

TikToki kasutaja SopheAlice selgitas segadusttekitavat olukorda oma kontole postitatud videos. Naine rääkis, et tema parim sõber tuli Austraaliast talle Inglismaale külla ning sõber soovis naist üllatada reisiga ühte Ida-Euroopa riiki.

Naise sõber oli plaaninud reisi Ungarisse Budapesti, kuid ootamatu reis muutus veelgi suuremaks üllatuseks, kui lennukisse sisenedes selgus, et sõber oli kogemata broneerinud lennu hoopis Rumeenia pealinna Bukaresti. Naine kirjutas video juurde, et ei pane apsakat sõbrale pahaks, sest kahe linna nimed kõlavad väga sarnaselt.

Videot on vaadatud enam kui neli miljonit korda ning inimesed ei suuda uskuda, et sellist suurt viga on üldse võimalik teha. Üks kommenteerija imestas, kuidas inimesed nii hooletult reisida suudavad, sest temal on vaja alati kõikidest dokumentidest koopiaid teha ning neid veel mitu korda üle kontrollida. Videole kommentaari jätnud naine jagas aga sarnast kogemust ning kirjutas, et tema poiss-sõber jäi eelmisel aastal Budapesti lennust maha, sest seisis lennujaamas Bukaresti lennu järjekorras.

Bukaresti jõudnud sõbrad jäid aga ootamatu reisiga väga rahule ning naine sõnas, et tal on väga vedanud, et sõber talle sellise üllatusreisi korraldas.

@sophealice They sound similar right 😂 #budapest #bucharest #romania #ryanair #airport #travel #bestfriends #viral #fyp #fypシ #surprisingyourbff ♬ original sound - Cosmic Sporting Dogs
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles