ŠOKEERIV Mees võttis lennukisse kaasa toidu, mis tekitas kaasreisijates ebamugavust

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Enamasti teavad reisijad lennukites kehtiva kirjutamata reegli kohta, et mõnda toitu on õhusõidukis lausa ebaviisakas süüa. Sellele vaatamata levib sotsiaalmeedias pilt mehest, kes lennukis kehtivatele soovitustele väga naljakal kombel vastu hakkas, vahendab Tyla

Kuigi pika lennureisi ajal on hea mõne väiksema einega oma kõhtu täita, peaks lennukisse toitu kaasa võttes arvestama ka teiste reisijatega. Hiljuti sotsiaalmeediasse postitatud pildil on aga naljakas tõdemus sellest, et mõnede inimeste jaoks on kõhtu täitev toidukord olulisem kui kaasreisijate heaolu. Veidra olukorra tunnistajaks sattus naine nimega Lanna, kes jagas Twitteris pilti tema kõrval istunud reisija hämmastavast einest.

Inimesi šokeerinud pildil on näha, kuidas naise kõrval keskmisel istmel istuv inimene oli lennukisse kaasa võtnud pitsakarbi, millesse olid pakitud ribid ja friikartulid. Niigi veidra söögikorra tegi kõrvalistuja jaoks ebameeldivaks see, et kaasavõetud ribid olid uputatud kastmesse ja lisaks friikartulitele oli karbis ka võine maisitõlvik.

Kinnises lennuki salongis ribisid nautinud mees sai sotsiaalmeediasse postitatud pildi tõttu suure pahameele osaliseks. Kommenteerijad pidasid mehe käitumist õudusunenäoks ning nõustusid, et ribid ei sobi kohe kindlasti lennukis söömiseks. Üks pildile vastanud inimene tunnistas, et selline käitumine on eriliselt üllatav, sest tal on keskmisel istmel istudes isegi arvutit ebamugav kasutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles