RAHA RAISKAMINE USA turistid on Buckinghami palees pettunud

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Eelmisel aastal külastas Suurbritannias Londonis asuvat Buckinghami paleed 121 000 turisti üle kogu maailma. Tuntud hoone on aga saanud suure kriitika osaliseks, sest USA turistid ei ole ajaloolise vaatamisväärsusega rahul, vahendab Express.

Pettunud turistid Ameerikast on palee kohta öelnud, et see on naeruväärselt igav. Populaarsed veebileheküljed, nagu TripAdvisor ja Yelp on täis lugematul hulgal arvustusi, mis nimetavad UK ühte tähtsaimat hoonet ebahuvitavaks.

Ühes kritiseerivas arvustuses kirjutati, et Buckinghami palee ekskursioon oli liiga lühike. Lisaks pandi pahaks ka seda, et kogu tuur keskendub justkui sellele, kuidas eliidid oma elu pidutsedes ja maale kogudes on veetnud. Turistile ei sobinud ka tugev jumalakartlik suhtumine hoones ning ta pidas seda maitsetuks. Kõige lõpuks kirjutab reisija, et kogemus oli labane ning ta ei soovita teistel turistidel külastuse peale oma raha kulutada, sest seal ei lubata isegi pilte teha.

Teine pahane turist ütles, et oleks palee külastusele andnud viiest tärnist vaid ühe, kuid kuna ta kirjutas arvustuse pärast kuninganna surma, on tal hiljutise kaotuse pärast kahju. Arvustuses kirjutas naine, et tema arvates on imelikud nii Londonis pakutav toit kui ka sealsed inimesed.

Suureks sündmuseks peetakse Buckinghami palee ees toimuvat valvurite vahetust, mis toimub iga päev kell 11 hommikul. Siiski ei sobi ka see Ameerika turistidele ning veebisaitidel ollakse masenduses, et vahetus kestab peaaegu tund aega ning ei ole üldse huvitav. Lisaks tekitavad ebamugavusi vahtkonnavahetuse ajal palee ümber kogunevad rahvamassid, kelle vahelt pole sündmust lihtne näha. Üks turist soovitas juba varem kohale minna, sest muidu ei ole külastusel mõtet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles