STJUARDESS JAGAB Vead, mida lennuki pardale minnes vältida

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Stjuardess ja TikTokis sisukaid videoid jagav Cierra Mistt on aastatepikkuse reisimise käigus teada saanud huvitavaid nippe ja saladusi. Nüüd paljastab ta suured vead, mida reisijad enne lennukisse minekut teevad ning õpetab, kuidas neid vältida, vahendab travel.nine.

Lennujaamades on üsna tavaline, et kindlal ajal väljuma pidanud lend lükatakse erinevatel põhjustel edasi, vahel ka lausa siis, kui reisijad juba õhusõidukis sees istuvad. Selle jaoks on naisel oma nipp, kuidas pikka ootamist endale mõnusamaks muuta. Ta sõnab, et enne lennukile minekut teeb ta alati kindlaks, et tal oleks kotis piisavalt suupisteid ja vett, et igasugusteks ootamatusteks valmis olla.

Lisaks selgitab Mistt, et väga lühikeste lendude puhul on tihti lennusaatjate otsustada, kas nad pakuvad inimestele võimalust snäkke ja jooke nautida või mitte. Ta räägib, et lennusaatjad ei tee seda reisijate kiusamiseks, vaid vahel ei jõua nad lühikese lennu ajal kõike ette valmistada ning hiljem ära koristada.

Teine suur viga, mida inimesed naise arvates teevad, on see, et nad ei käi enne lennukile minekut tualetis. Mistt soovitab alati enne lennukisse minekut tualetti külastada või hullemal juhul oodata seni, kuni lennuk on õhku tõusnud.

Tema sõnul on reisijate pardale minek stressirohke, sest stjuardessid teevad mitut asja korraga. Lisaks sõbralikule tervitamisele peavad nad olema kindlad, et kõik reisijad on lennukis ning istuvad oma kohtadel. Kui aga mõni inimene on sel ajal tualetti lipsanud, teeb see lennusaatjatel töö keerulisemaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles