Meghan Markle jagab stiilinippe, kuidas pikal lennureisil hea välja näha

Mona Lii Konnapere
, koostööpartner
Copy
Meghan Markle.
Meghan Markle. Foto: Jeremy Selwyn/Evening Standard/PA

Enne kuningliku perekonna liikmeks saamist töötas Meghan Markle aktiivselt näitlejana ning töö sundis teda tihti üle kogu maailma reisima. Enda sõnul on stiilne naine lennureisidel alati täpselt jälginud, mida ta pikkadele lendudele selga paneb, vahendab Express.

Markle ütles 2016. aastal antud intervjuus, et kuna ta reisib sageli, siis ta järgib alati kindlaid reegleid, et ka pärast pikka lendu kena välja näha. Naine selgitas, et tema riietuse juures on kõige tähtsam mugavus, kuid selleks, et viisakas välja näha, kannab ta lennukis enamasti ühevärvilisi komplekte. Tema sõnul annab see välimusele ühtse ja selge mulje. Monokromaatilised komplektid on paljude kuningliku pere naiste lemmikud, nii Kate Middleton kui ka hiljuti lahkunud kuninganna Elizabeth II on olnud selle trendi fännid.

Meghan Markle Dublinis
Meghan Markle Dublinis Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Naine rääkis, et kannab reisides mugavaid pükse ja lihtsat, kuid viisakat pluusi. Üsna tavalisele riietusele lisab Markle musta pintsaku, mis seob asjatundlikult välimuse kokku. Selleks, et mitte liigselt keha kurnata, paneb ta jalga madalad jalanõud ning soovitab teistel reisivatel naistel kontsakingade kandmist vältida. Lennukile minnes võtab Markle kaasa ka kašmiirist salli, et õhusõidukis keha soojana hoida ning pikalt istudes ennast koduselt tunda.

Toona andis naine intervjuus kerge ülevaate ka oma reisiharjumustest ning paljastas, millisel viisil meeldib talle lennureisil meelt lahutada. Markle sõnas, et talle meeldib lennukis veini juua ja filme vaadata, sest see on tema jaoks nagu puhkus taevas.

Kuningliku pereliikme riietusstiili kiidavad heaks ka kogenud lennusaatjad. Kogenud reisija Ceara Kirkpatrick jagas hiljuti TikTokis nippe, kuidas õige riietusega kergesti äriklassi istuma saada. Naine räägib videos, et sai hiljuti sõbraks stjuardessiga, kes ütles, et reisijad peaksid igal reisil kenad välja nägema. Hea ja viisakas välimus võib lihtsalt muuta lennusaatjad inimeste suhtes vastutulelikumaks ning tänu sellele võib lennuki personal reisija paremale kohale istuma tõsta. Seega võivad Meghan Markle´i stiilinipid reisimiskogemust palju muuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles