Laevakompaniide Rootsi laudade hinnad erinevad oluliselt

reis.postimees.ee
Copy
Eri aastaaegadel on laevakompaniid traditsiooniliselt pakkunud teemamenüüsid. Pildil killuke Viking Line jõululauast, kus osa roogasid serveeritud ühele inimestele mõeldud portsjonitena.
Eri aastaaegadel on laevakompaniid traditsiooniliselt pakkunud teemamenüüsid. Pildil killuke Viking Line jõululauast, kus osa roogasid serveeritud ühele inimestele mõeldud portsjonitena. Foto: Viking Line

Buffet-einete hinnad on tõusnud kõigil Tallinna ja Helsingi liini laevadel ning uued hinnatõusud on tulekul: kellel juba kevadel, kellel suve lõpus.

Postimehe reisiveebi võrdlusest selgub, et odavaim on praegu lõuna- või õhtusöök (nende hind on nüüd sama) Viking Line'i laeval XPRS, kuid seda siis, kui eine osta ette: 27 eurot. Kalleim söögikord on laevalt ostes Eckerö Line'i Finlandial (34), ette ostes pääseks 32 euroga. Seevastu hommikusöök oli kõige kallim Tallinkil. Tallink ja Viking Line pakuvad 10 ja 11 vahel toimuvail väljumistel ka midagi lõuna- ja hommikusöögi vahepealset: Tallinki pardalt ostes maksab hiline hommikusöök 23 eurot, Viking Line brunch´i hind on 26 eurot (Tallinnast pakutakse seda aga vaid reedeti, sest muudel nädalapäevadel sõidab laev sel ajal Soomest Eesti poole). Erinevad on ka laevaliinide hinnastamispoliitikad laste osas. Rohkem infot leiab allpool olevast tabelist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles